Žarko Laušević priznao da je u zatvoru bio primoran na se*s!

Autor: pink.rs

Zabava

13.12.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Žarko Laušević u svom trećem romanu "Sve prođe, pa i doživotna" objavio zatvorenički dnevnik u kojem je opisao i kako je se*sualno napastvovan! On je, kako je priznao, dugo razmišljao da li uopšte da piše o ovome, ali je ipak rešio da sa čitaocima podeli situaciju koju je doživeo u zatvoru.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Žarko Laušević

Njegovom cimeru u samici je pozlilo, te je Žarko pokušao da dozove nekog, a umesto komandira Gojka, kojeg je očekivao, došla je medicinska sestra.

- Spustila se, gurnula me i svukla mi trenerku. Ležim na hladnom betonu dok medicinska sestra kreće da me oralno nagovara. Scena je kao u malo gorim porno-filmovima. Razmišljam, gde li je komandir... U onim najgorim pornićima on bi sad naišao i priključio nam se. Nadam se da neće. Ne! Ne mogu. I sama pomisao da bih mogao "u trojka s piskutavi debeli Gojka" potpuno mi sahranjuje libido - napisao je, a potom nastavio:

- Počeh sebe da ubeđujem da u stvari uopšte nije ružna. Kad je i poslednja odbrana mog tela pala, pristala je i ustala, sela je na mene i kao da je na nekom egzotičnom mestu, sa svim vremenom ovog sveta, počela je lagano da se ljulja i uzdiže. Jedno vreme mi je obema rukama pritiskala usta. Mislio sam da je to dodatno uzbuđuje, ali sam kasnije shvatio da se bojala da nas ne čuje komandir - piše Laušević i dodaje da je te noći ovaj događaj preskočio da napiše čak i u svom dnevniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading