Kaja se udavala 3 puta: Malo ko zna da je bila u braku sa ovim košarkašem!

Autor: mediji, Republika

Zabava

13.12.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile.

RepublikaFoto: www.instagram.com/kaya_ostojic
Katarina Ostojić Kaja...

Kao mlada devojka udala se za Nikolu Dragojlovića sa kojim ima ćerku Nikolinu, a 2009. godine udala se za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vreme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

Pevačica Katarin i košarkaš Uroš odlučili su da se razvedu posle godinu i četiri meseca braka. Razlog za rastavu nisu bile ni prevare ni svađe, već su se njih dvoje udaljili i vremenom osetili veliku netrpeljivost. Razvod je bio sporazuman.

Kaja je podnela zahtev za razvod, a Uroš se iselio iz stana.

- Svaki brak ima i uspone i padove, tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi - rekla je tada Kaja. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading