Tanja Savić se seli: Evo i zbog čega!

Autor: blic.rs

Zabava

12.12.2018

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je do sada uspešno balansirala između karijere i roditeljstva, s obzirom na to da godinama živi u Australiji, a najviše radi u Srbiji, pevačica Tanja Savić ipak planira preseljenje u srpsku prestonicu. Na ovo se odlučila zbog sve učestalijih poslovnih angažmana kojima će se u predstojećem periodu maksimalno posvetiti.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

- Vratiću se sigurno krajem februara i to za stalno jer mi je zaista mnogo naporno. Svi me pitaju: "Kako možeš, ženo, da održavaš karijeru na dva kontinenta? Čas si u Australiji, čas u Srbiji" - objasnila je Tanja u emisiji "Premijera".

Kada je porodica u pitanju nema strah, s obzirom na to da su joj sinovi već pohađali internacionalnu školu i veoma se raduju povratku i druženju sa starim drugarima i učiteljima, pa smatra da im period prilagođavanja neće biti traumatičan.

Dok se dečaci raduju druženju sa drugarima, Tanja se najviše raduje maminoj kuhinji jer priznaje da nije baš uspešna kada su te veštine u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

12.12.2018 21:57

Ona ne zna šta hoće.