Vesna Zmijanac: Nikoliji plaćam sve krpice, a ona sluša Relju!

Autor:

Zabava

13.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Vesna Zmijanac (61) bila je na snimanju novogodišnjeg programa RTS, gde je sa brojnim kolegama iz sveta estrade pevala dobro poznate hitove. Zmijančeva je za Srpski telegraf progovorila o svojoj porodici i iskreno rekla šta zamera svojoj ćerki Nikoliji Jovanović (29). Iako nikada nije krila da je razmazila svoju mezimicu, za Srpski telegraf je otkrila da joj i dalje kupuje garderobu i sve što poželi, uprkos tome što Nikolija više sluša savete svog partnera Relje Popovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vesna Zmijanac

- Ja moram non-stop da radim zato što je moja ćerka Nikolija veliki potrošač. Treba zaraditi pare za sve njene prohteve i krpice. Zarađuje ona i sama, ali sam ja uvek tu da malo pripomognem. Ona voli da troši novac, a to je s jedne strane i u okviru njenog posla.

  • Koga Nikolija više sluša, tebe ili Relju?

- Pa više njega sluša. Imamo ona i ja neke naše male bubice i čarkice, ali dobro, to je normalno u odnosu između majke i ćerke. Relja i ona mi često ostave unuku Reu na čuvanje, tad sam najbolja baka na svetu i tad se ne svađamo, ali ovako ume da se desi.

  • Dugo te nema na estradi, da li si se možda malo umorila?

- Nisam se umorila od estrade. Od nje nikada ne mogu da se umorim. Ja stalno radim, ali većinom je to vikendom i stalno sam negde na putu. Idem svuda po Evropi, a dosta vremena provodim i u Atini. Jedino se mnogo ne pojavljujem u medijima jer malo odmaram od televizije. Svuda me ima samo pred Novu godinu, kad snimamo programe i emisije.

Vesna: Ja sam uvek bila za to da mi se ćerka slobodnije oblači, ne vidim ništa loše u tome

  • Planiraš li možda da snimiš novi album ili pesmu?

- Stalno me i ćerka tera da snimim nešto i saradnici. Za sada ne ulazim u studio, ali planiram u budućnosti. To će se desiti, ja mislim, u pravom momentu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nikolija Jovanović i Relja Popović
  • Je l' se čuješ sa Dinom Merlinom?

- Duet koji smo mi snimili je evergrin i ja sam mnogo ponosna na tu pesmu. Mi se inače redovno čujemo, naravno, ali zbog puno posla ne možemo i dosta vremena da provedemo zajedno.

  • Vlasnica si puno hitova, kako danas mlađe generacije reaguju na tvoje pesme?

- Moja pesma "Ja imam nekog, a ti si sam" je odjednom postala hit. Naišla je neka pauzica na mom jednom nastupu u Crnoj Gori i publika je počela da skandira i peva taj refren. Ja sam tad publiku nasmejala kad sam rekla da ne znam reči te pesme, a oni su počeli da dobacuju: "Mi ćemo da pevamo, nema veze". Onda smo krenuli, i od tada je ta pesma slušana najviše, pa i do danas. Ima puno hitova koji su se izdvojili i slušaju se i danas.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena
Lepa Brena
  • U kakvom si odnosu sa Lepom Brenom?

- Brena i ja se redovno čujemo, imala je skoro nekoliko velikih koncerata, ali nisam zbog obaveza uspela da dođem i da slušam. Ja volim Brenu, ona je moja drugarica i, ako se sećate, jedno vreme smo upravo nas dve bile najveće zvezde, a sa svih strana se čulo "Brena-Vesna, Vesna-Brena".

  • Nikolija kaže da si bila stroga majka i da ne voliš kad se razgoliti?

- Ona to samo kaže. Ne čuje uopšte šta joj pričam. U stvari, ja sam uvek bila za to da se lepo obuče, da ne kažem malo slobodnije. Joj, što meni danas nije 25. godina pa sve bi grmelo! Možete misliti.

  • Imaš li nekih posebnih želja za 2019. godinu?

- Ja sam uglavnom sve svoje snove ostvarila. Samo želim zdravlje i to da svoju decu ispratim na pravi put što dostojanstvenije. I naravno da budem uvek dobro da bih mogla što duže da se igram sa svojom unukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading