Dara opet ne štedi Georgieva: Vlado je nosat i ima kvarne zube!

Autor: Z. S. R.

Zabava

12.12.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara održala je konferenciju za novinare povodom svog nastupa u novogodišnjoj noći, koji će se održati u Beogradu, a tom prilikom napravila je retrospektivu 2018. godine i istakla šta joj je bilo najteže. Takođe, prisetila se i svog najvećeg uspeha, koncerta u Areni, prekida prijateljstva sa Sekom Aleksić, ali i prekida rata sa Jelenom Karleušom.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dara Bubamara

Naime, Dara je otkrila da je bila u bolnici zbog zdravstvenih problema i da joj je to bio najteži period.

- Nisam pričala o tome zato što sam mislila da je to moja neka intima. Bila sam u bolnici nekih 40 dana, bila sam pod jakom temperaturom, ali ne bih iznosila zbog čega sam bila, ali, hvala bogu, sve je ok.

Bubamara: Da sam poslednja osoba na pustom ostrvu, ne bih ga takla, zato što je odvratan

  • Da li si se uplašila u nekom trenutku za svoj život?

- Nije nikakva bolest, bila je plastična intervencija u pitanju, nije bilo strašno jer su se desili neki virusi, morala sam da ležim u bolnici. Bilo mi je jako, jako teško jer sam je u tom periodu trebala da pripremam svoj koncert, a ja sam bila na infuziji svaki dan i bilo mi je jako teško.

RepublikaFoto: printscreen/twitter.com/VladoGeorgiev
Vlado Georgijev
  • Čija ti je podrška u tim trenucima najviše značila?

- Tog momenta se Jelena pojavila na TV, gde me je podržala, i ja sam dobila snagu i energiju. Čim sam izašla iz bolnice, bukvalno taj dan, ja sam krenula da pravim koreografije, da sve sređujem i rekla sam "e, sada ću vam je*ati mater", ovima sto su mi podmetali, i tako je i bilo.

  • Kako je došlo do svađe sa Vladom Georgievim?

- Ja kažem, kad god uradim neku novu pesmu, za mene se zakače neke budale i to mi nikad nije bilo jasno. Vlado svakako nije moj tip muškarca. Da sam poslednja osoba na pustom ostrvu ne bih ga takla, zato što je odvratan, ružan, nosat, ima kvarne zube, loš čovek na prvom mestu, isprane košulje, dakle grozan, na stranu njegove pesme. Međutim, zadnjih godina stvarno nije aktuelan, pa je valjda besan i zato su počela vređanja sa njegove strane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading