Sloba i Kija se pomirili: Prave bebu, a kriju od Draginje!

Autor:

Zabava

13.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Slobodan Radanović i Kristina Kockar pomorili su se posle bolnog razvoda i žestokih svađa, a sada krijući od očiju javnosti, ali i Slobine porodice, planiraju i dete! Kako saznajemo, nekadašnji emotivni partnerni ponovo su se zbližili i viđaju se u tajnosti, a odnedavno su i u javnosti prisniji nego ikada.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Kada je Kija išla kod Slobe pre dvadesetak dana, tada su ozbiljno porazgovarali o svemu. Sloba joj je priznao da je i dalje voli, da smatra da je ona prava žena za njega i da samo sa njom želi da ima decu. Kija se prvo našalila, pa mu je rekla da će biti s njim ako se zakune da je više nikad neće prevariti, a onda su se Slobi napunile oči suzama i tek tada je shvatila da je smrtno ozbiljan. Kija je mnogo istraumirana zbog svega i ona bi mu i ranije pružila drugu šansu, ali se plašila osude javnosti. Ona još nema ozbiljnu vezu niti se zaljubila posle "Zadruge" i treba joj neko ko će stalno biti uz nju. Zato su se dogovorili da ne brzaju sa odlukama, već da puste stvari da se polako odvijaju. Kija je od tada nekoliko puta prespavala u Radanovićevom stanu, ali je vrlo oprezna kada ide kod njega kako je ne bi ponovo snimili ili uslikali - otkriva izvor za Star i nastavlja:

Sloba joj je priznao da je i dalje voli, da smatra da je ona prava žena za njega i da samo s njom želi da ima decu

- Drugi problem im je Slobina majka Draginja Radanović, koja i dalje ne podnosi Kristinu, a Sloba zna da bi završila u bolnici kad bi saznala da su njih dvoje ponovo zajedno. Zato mora da ćuti sve dok ne budu sigurni da su povratili ljubav, koju su nekad imali. Ako se to desi, sigurno je da će on reći roditeljima. Razlog zbog kog se Radanović i Kockareva nisu zvanično razveli u Crkvi je upravo taj što su znali da u nekom momentu mogu da im se vrate stara osećanja, a Sloba nije krio da prema Kiji i dalje gaji jake emocije.

- Ona je ljubav mog života. Nikad neću zaboraviti kako sam se lepo osećao pre šest godina kada smo se smuvali. Ne isključujem mogućnost da ponovo budemo zajedno, samo Kristina mora da se dogovori sa samom sobom šta želi - rekao je pevač nedavno u javnosti.

 

Inače, da se par ponovo zbližio, svi su mogli da primete na jednom prestoničkom događaju na kom su Kija i Sloba zajedno sedeli u separeu, smejali se i jedno drugom celo veče šaputali na uvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Neda

13.12.2018 06:23

Kija da dobro razmisli. Sloba nije svestan da je ucinio veliki greh preljube i to u njenom prisustvu. Time ju je ponizio kao licnost i kao zenu. Ako ne shvata da je to veliki greh ponovice to.

Odgovori 15 1
Jeca

13.12.2018 06:38

Ovo je prelepa vest! Nadam se da je tacna!

Odgovori 13 6
Lidija

13.12.2018 07:00

Nazalost mislim da ovo nije tacno iako su prelepi zajedno i vole se ali Kija koci pomirenje jer mu mozda jos ne veruje u potpunosti.

Odgovori 15 1
Dusica

13.12.2018 19:29

Steta sto je Sloba dozvolio sebi da je unizi zbog onih prostaka,ali sam sigurna da nije bio pri zdravoj pameti tada.Nadam se da shvata sta je ucinio zeni koja ga voli i koja se udala za njega.Volela bih da se pomire,ljubav je jaca od svega na svetu.Neka im dragi Bog podari mir i dosta decice.Prelepi su skupa.Slobo,sada budu muskarcina svojoj zeni,svi problemi se daju restiti uz puno ljubavi.Ne ponavljaj greske

Odgovori 13 0