Seko drži se! Dara poručila: Neprijatelje eliminišem i nikada im ne opraštam!

Autor:

Zabava

12.12.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Dara Bubamara će najluđu noć i ulazak u novu 2019. godinu provesti radno.

RepublikaFoto: Promo foto
Dara Bubamara...

Folkerka je najavila danas na konferenciji za novinare da će zabavljati beograđane i dočekati zajedno sa njima Novu godinu u jednom prestoničkom restoranu. 

Ona je iznela impresije povodom svog nastupa i obećala lud provod za sve koji budu zajedno sa njom u najluđoj noći, što će zasigurno i biti poznavajući vrcavu pevačicu. Kako je rekla ne plaši se konkurencije jer je sa njom uvek spektakl. 

- Drago mi je što sam u Beogradu za novu godinu, konkurencija jeste velika ali se ne plašim. Zadnjih godina sam pevala u Beogradu. Ja ne volim puno da otkrivam, napravim spektakl kao i za koncert. Pošto je to varijanta restoran, biće i laganih pesama. 

RepublikaFoto: Promo foto
Najavila lud provod...

Dara je takođe otrkrila kakve želje bi volela da joj se ostvare u novoj godini, ali i po ćemu će joj ostati u sećanju ova na izmaku.

- Sebi sam u novoj godini poželela samo zdravlje, pošto sam sve ostvarila. Jako se lepo osećam trenutno jer sam slobodna, ceo život sam u nekim vezama tako da se sada jako lepo osećam. Najvažnije mi je da svi budemo zdravi ja i moj sin. Ovu godinu ću pamtiti po koncertu, novim pesmama, promeni stajlinga. Lepo mi se završava ova godina, počela mi je malo turbulento ali sada je stvarno sve u redu. Treba praštati, ali sam ja u tom smislu sam malo narodski zadrta, koga volim volim a koga ne  ne diram ga ali ga eliminišem i nikada im ne opraštam.

Podsetimo Dara je u ovoj godini imala sukob oko koncerta sa pevačicom Sekom Aleksić sa kojom se u više navrata javno prepucavala u štampi i medijima. Bubamara izgleda pamti sve, pa će ovaj estradni rat da nastavi i u novoj godini. 

Svim čitaocima portala "Republika" i "Srpskog Telegrafa" poželela je sve najbolje u novoj 2019. godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading