Jezivo! Objavili da je Aca Lukas upucan, folker se oglasio i poručio: Živ sam!

Autor:

Zabava

11.12.2018

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas redovno je žrtva najužasnijih dezinformacija u kojima ga proglašavaju mrtvim, a ovoga puta odlučio je da se s tim i bori.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Besan zbog vesti o svojoj smrti... Aca Lukas

Lukas je na svom profilu na instagramu objavio fotografiju vesti na kojoj piše da je upucan, a potom sve demantovao i obratio se tvorcu ove informacije:

- Šta da kažem osim da stručnjaku koji je ovo smislio poželim sve najbolje, jer mu očigledno baš i nije najbolje! U stvari uopšte mu nije dobro! Ali kako kažu: “Što je babi milo, to joj se i snilo“! Ovog puta , na žalost ovog degenerika, baba je imala “fake” san! Ko god da je ovo smislio, mogu da mu poželim da NE DOČEKA TO ŠTO MU SE MOTA U GLAVI , i da svakako “gore” ode pre mene, što će svakako i biti! Jer takvi idioti i ne treba da žive! SVE MOGU DA ZAMISLIM AL' DA NEKO POŽELI I OBJAVLJUJE TUĐU SMRT, TAJ STVARNO NIJE ZA ŽIVOT! PRIJATELJI I FANOVI, DOBRO SAM, ŽIV, ZDRAV ! I BIĆU JOŠ DUGO !!! ( koliko god se to nekima ne sviđa) I NARAVNO BIĆU NAJBOLJI! VIDIMO SE U ARENI 31. 12. - poručio je Aca.

 

 

Folkeru ovo nije prvi put da je na meti ovakvih kreatora strašnih dezinformacija, a on je u nekoliko navrata govorio da svaki put kada ga proglase mrtvim to veoma uznemiri članove njegove porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading