Kija o pevačkoj karijeri Đoganijeve: Luna može da peva kao Anabela, samo na plejbek!

Zabava

12.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar je mnogima na estradi pomrsila konce nakon što je odmah po snimanju prve pesme postala jedan od najtraženijih izvođača na sceni.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kija Kockar...

Kija je za Srpski telegraf na snimanju novogodišnjeg programa TV Palma odlučila da prokomentariše izjavu Lune Đogani da će i ona nakon učešća u "Zadruzi 2" snimiti pesmu i nije krila da je blogerkina najava ni najmanje nije iznenadila.

- Luna može da peva kao i svako drugi, svi imaju pravo da rade ono što žele u životu. U krajnjoj liniji, danas može svako da peva, pa i na plejbek. Ima ona slučajeva u porodici tokom devedesetih kojima su drugi pevali umesto njih - uverava Kija i konstatuje da joj je velika čast što ju je lično lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao da uveliča novogodišnji program jagodinske televizije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Kristina: Palma me je lično pozvao da dođem u Jagodinu i uveličam program, za mene je to velika čast

- Mnogo sam srećna što ću biti deo novogodišnjeg programa TV Palma. Sa ponosom ističem da me je Palma lično pozvao da dođem u Jagodinu i uveličam program. Za mene je to velika čast i nadam se da ćemo i u narednim godinama sarađivati - tvrdi Kija i ističe da je duet sa folk pevačicom Stojom Novaković snimila jer imaju istu energiju.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Kija...

- Tražila sam nekoga ko je sličan meni da snimim duet i našla sam Stoju. Mi imamo istu energiju i slično poreklo, pa nije ni čudo što smo se dobro uklopile. Stoja je za mene institucija, veličina koja se ne menja - zaključila je Kija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ccc

12.12.2018 06:25

Koliko god bila na Kijinoj strani, mislim da nema potrebe da proziva Lunu za pevanje. Na svakome je da dokaze svoj talenat, na estradi ima mesta za sve. Kao sto ona ne zeli da nju prozivaju drugi kada je u pitanju pevanje tako ne treba ni ona druge da proziva kada je u pitanju isto. Bolje da se otkaci od onog Balvana.

Odgovori 2 18
Časlav

12.12.2018 22:14

@ccc - Luna ne zna da peva. Ona je toga svesna i zato peva zajedno sa svima, samo kada popije malo alkohola. Na zadnjoj Zadrugoviziji sa Slobom nije htela da peva. Na kraju je pristala da ucestvuje ali da samo ćuti i ne peva. Nije htela da se osramoti.

Ljilja

12.12.2018 08:11

"Cega se pametan stidi, time se lud ponosi".