Psihijatar ocenio Darka Lazića!

Autor: blic.rs

Zabava

11.12.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajku, a potom iz KBC Zemun prebačen u banju u Mladenovcu gde se leči, a juče je prvi put napravio nekoliko koraka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Darko je sve boljeg zdravstvenog stanja, maksimalno se trudi da ispoštuje sve savete lekara, vežba zajedno sa njima i sve to rezultiralo je činjenicom da je Darko nakon 47 dana prohodao.

Tokom jučerašnjeg dana je obavljen i kontrolni pregled psihijatra. Naime, zbog traumatskih povreda koje je zadobio u saobraćajki, sa Darkom se gotovo svakodnevno obavljaju pregledi različite vrste.

Osim što je u petak u rad sa Darkom uključen i logoped, juče je pevač razgovarao i sa psihijatrom.

 

- Bilo je potrebno da se odradi kontrolni pregled psihijatra, nakon kojeg će biti jasno kakvo je psihičko stanje Darka Lazića. Nakon čitavog pregleda, kao i razgovora sa psihijatrom, zaključeno je da je njegovo stanje stabilno, a lekari su odlučili i porodici saopštili da nema nikakve potrebe za daljim praćenjem. Psihičko stanje je u redu i nema potrebe ni za kakvom terapijom - kaže izvor iz banje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading