Darku opala i kosa! Lazić zapomagao, moraće na još jednu operaciju

Autor: Alo.rs

Zabava

10.12.2018

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je imao 23. oktobra kada je na putu ka Pećincima njegov automobil sleteo s puta. Međutim, ispostavilo se da je pored brojnih povreda poput hematoma na glavi, unutrašnjeg krvarenja, preloma butne kosti i ispadanja noge iz karlice, kao i drugih, Darko imao i preleom kostiju u stopalu što su lekari u prvi mah prevideli.

Foto: instagram.com/printscreen
I dalje ima probleme... Darko Lazić

-  Darko će, po svemu sudeći, morati da ide na još jednu operaciju, a to mu se nimalo ne dopada. U udesu je, osim teških povreda, zaradio i nagnječenje stopala, a lekari su to otkrili tek kada je Darko stigao u „Selters“. Kako se na intenzivnoj nezi više od mesec dana borio za život, za lekare je bio prioritet da ga održe u životu, te nisu primetili da je povredio i stopalo. Ali čim su ga u „Seltersu“ podigli na noge, svima je bilo jasno da nešto nije u redu - otkrio je izvor iz Instituta za rehabilitaciju u Mladenovcu gde je darko sada smešten.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Otkriven još jedan prelom...

Izvor dodaje da su Laziću otkrili prelome u stopalu kada je stao na noge:

- Čim je stao na noge, počeo je da zapomaže, jer ga je zabolelo desno stopalo. Majci Branki se žalio na neizdrživ bol u nožnim prstima, a lekari su odmah posumnjali da nešto nije kako treba. Poslali su ga na rendgen, a snimak je pokazao ne samo da je Darko nagnječio stopalo u udesu već i da su povređene kosti pogrešno srasle. Sada ima dve opcije, ili da sačeka još malo i vidi da li će bez bola moći da stane na stopalo ili da da ode na još jednu operaciju - kaže izvor i objašnjava:

 

 

- Ako se odluči za drugu opciju, lekari će morati da mu slome kosti koje su pogrešno srasle. Biće to još jedna u nizu napornih operacija, ali, ako sve bude kako treba, biće i poslednja. Darko na sve načine pokušava da izbegne tu opciju, ali majka Branka, koja se u „Seltersu“ ne odvaja od njega, pokušava da mu objasni da je to jedino rešenje - dodaje izvor i objašnjava zbog čega Lazić nikako ne želi još jednu operaciju.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Brzo se oporavlja... Lazić sa trudnom verenicom Marinom

- Nije mu lako, jer je duže od mesec dana ležao na intenzivnoj nezi, gde su se lekari borili za njegov život. Izvadili su mu slezinu, imao je ozbiljne komplikacije sa bubrezima, a čim je malo ojačao, odveli su ga na operaciju kuka i butne kosti. Kada je konačno izašao sa intenzivne nege, sačekala ga je bolna terapija, a taman je pomislio da je sve prošlo. Ali istina je da tek sada počinje borba - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading