Ana se plašila da živi u Darkovoj ukletoj vili?

Autor:

Zabava

11.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić plaća grehe pokojne prababe koju meštani Brestača pamte kao vrlo opasnu ženu koja se bavila crnom magijom i izvršavanjem abortusa.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Izgradio vilu na ukletoj zemljii... Darko Lazić

Naime, meštani ovog sremskog sela tvrde da je poznati pevač sagradio luksuznu vilu i u nju uložio nekoliko stotina hiljada evra baš na mestu gde je nekada bila kuća njegove prababe koja je bila najpoznatija vračara u Brestaču.

- Darkova prababa se bavila vradžbinama i bila je vidovita. Salivala je strah olovom, proricala sudbinu iz dlana, skidala crnu magiju i sama je pravila. Čitavo selo to zna, ali mnogi ne žele da pričaju na tu temu. Kod nje su svi u selu trčali da im proriče sudbinu. Ipak, mnogima je bilo jasno da su to đavolja posla - počinje priču jedan od meštana Darkovog rodnog Brestača i otkriva da je folkerova prababa izvršila na desetine abortusa.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Kuća Darka Lazića u Brestaču

Pre nego što je počeo da pravi vilu, folker je pozvao sveštenika da mu okadi posed i očisti ga od mračnih sila

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Darkova baba Milka tvrdi da su to laži zavidnih komšija...

- Lazićeva prababa je umela da radi abortuse, a imala je i bunar pored te stare kuće u kojoj je živela. Meni je moja baba pričala da je ona sve to bacala u bunar. Svi stariji ljudi iz sela koji su živi sećaju se Darkove prababe i svega što je ona radila. Kada smo čuli da će Darko tu da gradi kuću, prestravili smo se, ali nismo smeli ništa da kažemo, plašili smo se kako će Lazići to da shvate - tvrdi jedan od komšija poznatog pevača za Skandal i dodaje da se  Ana Sević plašila da živi u toj vili:

- Nakon što su Darko i Ana posetili vidovnjaka koji im je rekao da pripaze na sebe zbog prošlosti folkerove prababe Sevićeva se plašila odlazaka u Brestač. Osećala je da se nešto dešava, zato i danas strepi da Lorena ide kod bake i deke u Brestač. To je razlog zbog čega Ana nikada nije želela da živi u vili koju je Darko sagradio u Brestaču - tvrdi izvor koji dodaje da je svešteno lice okadilo ovaj posed:

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Plašila se da živi u Darkovoj kući u Brestaču... Ana Sević

Vadila je plodove, salivala strah olovom i bacala crnu magiju. Svi su je se plašili u to vreme

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Velelepno imanje Lazićevih...

- Sveštenik je okadio posed, a bunar je zatrpan mnogo pre nego što je Darko odlučio da gradi vilu. Darko je počeo sa gradnjom kuće mnogo pre braka sa Anom Sević, ali oni nikada tu nisu živeli. Međutim, i danas, kada boravi u Brestaču, ne spava u vili, već u kući svojih roditelja - tvrdi izvor i uverava da su Ana i Darko, dok su bili u braku, posetili jednog vidovnjaka koji je folkera upozorio da će mu život postati pakao ako počne da živi na toj kući.

 

- Darko se plašio prokletstva, pa je sa Anom otišao kod jednog vidovnjaka, a on je odmah primetio da pevač zrači negativnom energijom. Vidovnjak ga je upozorio da će ga pratiti nesreća i tragedije ako nešto ne preduzme. Ana se mnogo uplašila kada je sve to čula, a Darko se smejao. Ipak, kada vidimo šta ga je sve snašlo, vidimo da ispašta grehe svoje prababe - zaključio je izvor.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading