Kojići i Joksimovići se sreli posle skandala: Ovako se Jovana ponašala nakon svađe sa Severinom!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.12.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić prošle nedelje izazvala je još jedan u nizu skandala kada se nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, koji ju je prethodno ispoštovao i nije pozvao Jovanu i Željka Joksimovića na svoju slavu, kako je to njegova snajka zahtevala.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Našli se u "nebranom grožđu" zbog snajke... Keba sa suprugom Oljom...
RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Ni njima nije jasno šta je Severini... Jovana i Željko Joksimović

A sada su se Kojići sreli sa Joksimovićima na slavi kod zajedničkog prijatelja, menadžera Baneta Obradovića i kako se spekuliše, potpuno su se ignorisali. Oni su naime, tražili da sede što dalje jedni od drugih, a tokom čitavog slavlja nisu razgovarali. 

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Napravila skandal...Severina i Igor Kojić

Razlog za ovakvu Severininu reakciju, jeste gostovanje jedne novinarke u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na televiziji Prva kada je voditeljka postavila pitanje o Severini kao majci. Iako je Jovana samo profesionalno radila svoj posao, Severina se naljutila i napravila opšti haos koji se odrazio i na njen brak sa Igorom Kojićem. 

                 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading