Severina prešla granicu pa se vratila: Na pola puta se posvađala s Igorom i sad hoće razvod!

Autor:

Zabava

07.12.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Severine Kojić u poslednje vreme je veoma nestabilan budući da se na sudu i dalje bori za starateljstvo nad sinom, u javnosti se pojavljuju njene fotografije na kojima je naga, a sada joj je i brak sa Igorom Kojićem na "klimavim nogama".

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Kraj braka...? Severina i Igor

Severina, koja je trebalo da se pojavi na koncertu svog svekra 4. decembra u centru "Sava", surovo je izneverila Dragana Kojića Kebu koji ju je najavljivao. A kako se spekuliše, ona je trebalo da dođe na koncert, međutim u putu od Zagreba ka Beogradu posvađala se sa suprugom Igorom Kojićem i vratila u Hrvatsku:

Severina je tog 4. decembra imala suočavanje sa Milanom Popovićem po njegovoj tužbi u sudu u Zagrebu gde je morala da se pojavi, a kasnije je trebalo da krene za Beograd na Kebin koncert. Međutim, situacija se naglo promenila, a sa porodicom Kojić već je polovinom novembra imala strašan sukob jer su planirali da na slavu zovu Jovanu i Željka Jokismovića s kojima ona više nije u dobrim odnosima:

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Ispaljen...Dragan Kojić Keba

- Strasti posle Kebine slave Sveti Mrata, pred koju je Severina pobesnela jer je njen svekar pozvao Jovanu i Željka Joksimovića, nekako su se smirile i ona se spremila za Kebin koncert, na kom je trebalo da nastupi kao specijalna gošća. Kupila je i haljinu, ali je morala da ostane u Zagrebu veći deo dana jer je imala sudski proces s Milanom. Oboje su se pojavili, a nakon saslušanja je otišla u obližnji kafić. Bila je odlično raspoložena i ništa nije ukazivalo da njen najavljeni dolazak može da se izjalovi. Štaviše, njen i Milanov sin tog dana nije otišao u školu, što znači da je planirala da dođe na koncert. Ona i Igor, koji je već bio na koncertu, čuli su se tokom njenog puta i tada je izbila svađa nakon koje je mužu rekla da se odmah vraća u Zagreb- otkrio je dobro obavešten izvor i dodao da su Severina i Igor imali žestoku svađu koja se dogodila preko telefona kada je pevačica prešla granicu.

Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Vratila se s pola puta... Severina

- Oko čega su se tačno posvađali, znaju samo Severina i porodica Kojić, ali to kriju kao zmija noge. Ona jeste kašljucala, ali nije bila bolesna. Ako ništa više, mogla je da sedi pored svog muža u prvom redu i da svekru da podršku. Međutim, ona je samo okrenula automobil s pola puta i vratila se u Zagreb. Muža je tek pred kraj spektakla obavestila da neće doći, iako se Keba sve vreme nadao da će se ona ipak pojaviti. Sa njene strane to nije bilo fer, a ni profesionalno jer je Keba izuzetno ceni i poštuje. Pevač je morao da istumba ceo repertoar, a bilo mu je vrlo teško jer tako nešto nije očekivao od snajke. On je mnogo voli i zabolelo ga je što je sve tako ispalo, iako je on zbog nje ispalio Joksimoviće, što mu nije bilo nimalo prijatno. On sad na sve načine pokušava da ih pomiri i da ih nagovori da odustanu od razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nbbulevar

07.12.2018 10:05

Ciganjska posla.....