Kija kulirala Vuka, muvala se sa Slobom!

Autor:

Zabava

07.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar pojavila se u sredu uveče u Valjevu na ceremoniji Oskar popularnosti, međutim, ona je tokom cele večeri izbegavala kontakt sa Vukom Mobom!

RepublikaFoto: e-stock agency
Kija Kockar

Naime, kako saznajemo bivša stjuardesa je na dodeli ove nagrade sve vreme bila uz bivšeg muža na iznenađenje mnogih, pa je na sve načine izbegavala da gleda u pravcu stola za kojim je sedeo reper.

Sloba je prišao da se javi Vuku, koji ga nije pitao zašto Kija nije prišla da mu se javi

- Kristina je na dodelu nagrada stigla sama, a kako je Sloba stigao nekoliko minuta pre nje, već na vratima su se pozdravili i ispozirali okupljenim foto-reporterima. Radanović je Kiju zagrlio dok su pozirali, a nakon slikanja su se zajedno uputili kako bi se smestili i uživali u ostatku večeri. Iako se rijaliti za oboje odavno završio, Kija i Sloba su i dalje u žiži javnosti zbog brojnih afera koji se za njih vezuju. Mnogima je odmah zapalo za oko to što se Kockareva nije odvajala od bivšeg muža, pa su sve vreme ćaskali za stolom, smejali se i pili piće - priča naš izvor koji se našao na licu mesta. Nedaleko od njihovog stola sedeo je Vuk Mob, koji je letos imao aferu sa Kockarevom, a kako nisu ostali u dobrim odnosima, Kija nije prišla da se pozdravi s njim.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Sloba Radanović

- Čim je ušla u salu, Kristina je videla Moba, a kad je i on nju ugledao, okrenula je glavu. Nije htela da mu se javi niti da gleda u njegovom pravcu, pa mu je okrenula leđa kako bi izbegla da im se pogledi eventualno opet sretnu. Sa Slobom je sve vreme razgovarala, što je privuklo pažnju prisutnih, a kako je on u dobrim odnosima sa Vukom, u jednom momentu je prišao da mu se javi. Mob je pozvao Slobu da mu se pridruži za stolom, pa su malo proćaskali, a kasnije se opet vratio za sto gde je sedela Kockareva. Vuk je odmah video da Kockareva ne želi nikakav kontakt s njim, pa ništa nije pominjao Slobi. Nije se ni trudio da dopre do nje, pa su celo veče presedeli odvojeno - završava naš sagovornik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I kad me prodju crne misli,kroz oblak kad zasija Ti kazes “mora da si opet drogiran i pijan”

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Nov 5, 2018 at 1:24pm PST

Inače, Vuk, po svemu sudeći, nije zamerio Kristini što ga je čitavo veče ignorisala, pa je za medije rekao da će je zajedno sa Slobodanom i ovog leta možda pozvati da dođu u njegovu vilu na moru kako bi se svi zajedno provodili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Beograd

07.12.2018 06:08

Lepo kaze Miki, svingeri.

Odgovori 2 20
Anđela

07.12.2018 19:08

@Beograd - Kiju obozavam je jer je mnogo harizmaticna i lepa. Predstavlja sve prevarene žene.

Odgovori 11 0
Maja

07.12.2018 06:51

Drago mi jecsto se Sloba i Kija redovno cuju telefonom i sto su sedeli zajedno. Oni nisu neprijatelji.

Odgovori 26 3
Dušan

07.12.2018 18:11

@Maja - Kija, kao stjuardesa zaradjivala cisto nekoliko hiljada evra mesecno pa moze da pije kafu ili jede u restoranu. Pre ulaska u Zadrugu imala je ponudu za platu 6.000 dolara. Ali ona je resila da udje u Zadrugu i suoci se sa Slobom. Bolje da je prihvatila posao. Ostala bi psihički mirna.

Odgovori 15 2