Emini dečko plaća glamurozni rođendan u Beogradu, a u Turskoj im gradi vilu!

Autor: Scena

Zabava

06.12.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović nedavno je obelodanila vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom koji će joj sada u znak pažnje finasnirati rođendansku zabavu koju će ona održati u Beogradu 15. januara.

Foto: instagram.com/eminajahovic
Slaviće rođendan u velikom stilu... Emina Jahović

Kako otkriva dobro obavešten izvor, Saran je za pevačicinu zabavu već izdvojio 10.000 evra, a glamurozna proslava održaće se u najelitnijem restoranu u Beogradu:

RepublikaFoto: instagram.com/sadettinsaran
Emini dečko plaća glamuroznu rođendansku proslavu...

- Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabacu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koji su ona i Mustafa imali iako je većina njenih prijatelja iz Srbije. Ovoga puta želelea je da promeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donela odluku da ipak u Beogradu  napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner  koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira - tvrdi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My dearest @basak.o.b ?‍♀️?? #birthdayparty #goodvibes #tb #friendsforever

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 2, 2018 at 12:34pm PST

- Kako je reč o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cene daleko iznad prosleka prestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 ljudi. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja - navodi izvor.

Saran se kao pravi džentlmen ponudio da se pobrine oko organizacije i troškova, a s obzirom na to da poseduje ogromnu kompaniju u kojoj se samo jedan njegov sektor bavi organizacijom ovakvih proslava i njegovi zaposleni će sve odraditi dok će se slavljenica samo pojaviti na žurki. I to nije sve, kako otkriva izvor, Emina će od Sadetina dobiti i skupoceni poklon u ponoć:

- U ponoć će Emina od Sadetina dobiti velelepni poklon, ali o čemu se radi čuva se u strogoj tajnosti. Kako se piše u turskim medijama, Sadetin gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo njih dvoje živeti - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading