Još se nije ni razvela, a već se pojavila sa kolegom u javnosti: Andreana ima novog dečka!

Autor:

Zabava

06.12.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić, poznata i kao kuma Darka Lazića nedavno je na svom profilu na instagramu objavila da se razvodi od svog klavijaturiste Ivana Miladinovića. Kako je Čekićeva objasnila, razlog razvoda je ništa drugo do nestanak međusobnih osećanja, a onda je uhvaćena u večernjoj šetnji s kolegom.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Požurila da nađe novog dečka... Andreana Čekić

Andreanu je ekipa "Papapraco lova" usnimila dok s pevačem Emirom Đulovićem razgovara u kasnim večernjim satima, dok deluju veoma prisno. S obzirom na to da se Andeana nije zvanično razvela, pitanje je šta će joj kazati, i dalje, suprug Ivan budući da je sa Emirom bila veoma prisna.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Razvode se... Andreana i Ivan
Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Uhvaćeni... Andreana i Emir

Andreana i Emir imaju i duetsku pesmu "Cipele" koju su snimili u avgustu ove godine, pa se postavlja pitanje da li su romansu započeli tada.

Foto: youtube.com/Andreana Čekić
Simili i spot u avgustu... Andreana i Emir

Andreana i Ivan venčali su se 2016. godine, a nedavno su odlučili da se razvedu. Međutim, kako je Čekićeva izjavila i dalje žive zajedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading