Darko zakazao prvi nastup!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje pevača Darka Lazića, koji se zbog posledica saobraćajne nesreće već devet dana nalazi na rehabilitaciji u banji Selters, znatno je poboljšano, pa je folker odlučio da iznenadi sve i zakaže svoj prvi nastup.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darko će nastupiti na proslavi ovog instituta za rehabilitaciju koja će biti održana krajem decembra. Lazić je obećao upravi banje da će napraviti spektakl i otkrio da jedva čeka da opet u ruci drži mikrofon.

Darko je pozvao svoj bend kako bi sve bilo perfektno

- Banja Selters se sprema za veliku proslavu koja će biti održana 21. decembra. Čim je čuo da se organizuje veselje, Darko je pitao čelnike banje da li postoji mogućnost da i on uveliča ovu proslavu svojom pesmom. Uprava banje je bila oduševljena Lazićevim predlogom i odmah su mu se zahvalili i rekli da jedva čekaju da uživaju u njegovom nastupu - počinje priču dobro obavešteni izvor i tvrdi da je Darko obećao da će o svom trošku u banju ovim povodom dovesti najbolje muzičare koji će ga pratiti dok bude pevao.

- Darko je vrlo ushićen zbog nastupa! Pozvao je svoj uigrani bend da ga prati tog dana kako bi sve prošlo perfektno. Jedva čeka da zapeva hitove i posle skoro dva meseca oseti puls publike. Ipak, on je ispričao najbližima da ima neverovatnu tremu, a kako je uverio, čini mu se da je ona veća nego kada se prvi put pojavio u "Zvezdama Granda". Plaši se da će mu glas pući jer dugo nije pevao, ali svi mu pružaju podršku i ubeđuju ga da nema potrebe za panikom - kaže izvor i konstatuje da će na Lazićev nastup u banji doći i njegovi prijatelji iz Brestača i čitava familija.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Lazić

- U Seltersu će tog dana biti ogromna gužva, jer su pacijenti već javili najbližima da dođu na Darkov koncert. Takođe, Lazićevi prijatelji i familija će prisustvovati proslavi kako bi ga podržali. Darko je siguran da će to biti emotivan dan, koji će mu dati dodatnu snagu da se bori - tvrdi izvor i konstatuje da su čelnici banje zadovoljni što je Lazić njihov pacijent, jer to za njih predstavlja odličan marketing.

- Banja Selters je poznato lečilište u kome su se lečili mnogi velikani. Ipak, Lazićev dolazak na rehabilitaciju je odličan za reputaciju banje. Nikada se u ovolikoj meri nije pisalo o Seltersu kao sada kada je tu Darko, a to mnogo znači upravi banje. Baš zbog toga su presrećni što će Lazić svojim nastupom uveličati njihovu proslavu - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

06.12.2018 13:38

Samo napred dečko! I nemoj brže od života.