Darko Lazić nije video ćerku od kako je doživeo saobraćajku: A, evo kakav je on zapravo otac!

Autor:

Zabava

05.12.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić oporavlja se u banji Selters posle stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra, a njegov otac Milan objavio je na društvenoj mreži Instagram sliku na kojoj se vidi koliko je pevač zapravo dobar otac!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Pevačeva verenica Marina Gagić je trudna, a ćerka Lorena koju je dobio dok je bio u braku sa Anom Sević još ne može da ga vidi, s obzirom da ne zna za tragediju koju je njen otac doživeo. Njena majka je istakla kako je Darku redovno pokazivala snimke ćerke dok je bio u bolnici, ali da nisu smeli da joj kažu šta se dogodilo.

Branka Lazić, koja je sve vreme uz sina Darka, prva je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa njim iz bolnice, a sada se prisetila nekadašnjih vremena, koje je njen sin proveo sa svojom ćerkom. Ona je objavila fotografiju iz luna parka, gde Lorena i Darko voze autiće, vidno raspoloženi i stavila emotikone srca.

Fanovi su odmah počeli da komentarišu ovu objavu.

Foto: printscreen/instagram.com/milanbranka
Darko Lazić sa ćerkicom Lorenom

- Da staneš na noge što pre da budeš nov i ponovo uz svoju ćerkicu, Najbolji tata na svetu. Čuvao ga Bog zajedno sa najdražima svima - samo su neki od komentara pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading