Oprostila mu pesnice i potres mozga: Maja Marijana se pojavila s mužem na Kebinom koncertu!

Autor:

Zabava

05.12.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Maju Marijanu 2013. godine, prema njenim rečima, pretukao je nevenčani suprug Mladen Šmakić. Ona je tada zadobila potres mozga i brojne druge telesne povrede koje joj je naneo pesnicama i završila u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Tukao je, a ona mu oprostila... Maja Marijana sa suprugom Mladenom Šmakićem

Međutim, Maja koja se mesecima žalila da je nevenčani suprug progoni izgleda je popustila i pomirila se s njim. Mladen je najpre u nekoliko navrata viđen na pevačicinim nastupima, a potom su počeli zajedno i da se pojavljuju u javnosti.

Maja ima dve ćerke, stariju Anđelu koju je dobila sa voditeljem Željkom Stefanovićem dok je mlađu ćerku Milicu dobila u vanbračnoj zajednici sa Mladenom.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Keba održao koncert za pamćenje...
RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Igor Kojić uživao sa majkom Oljom i Tanjom Savić na koncertu svog oca...

Maja i Mladen sinoć su u društvu Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića stigli u centar "Sava" gde su prisustvovali koncertu Dragana Kojića Kebe. S obzirom na to da se nisu odvajali jedno od drugog bilo je očigledno da pevačica i njen suprug nemaju više probleme, te da mu je ona oprostila činjenicu da je zbog povreda koje joj je naneo završila u Urgentnom centru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading