Razvezala jezik: Jadranka otkrila šta misli o se*su za jednu noć!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.12.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Barjaktarović bez dlake na jeziku o zabranjenim temama.

RepublikaFoto: instagram.com/barjaktarovicjadranka_privat
Jadranka...

Razvod

- Patrijarhalno sam vaspitana i nikako ne podržavam razvod. Pre svega, ne podržavam brak bez ljubavi i razumevanja. Ući u brak, a ne shvatati težinu svega toga van svake pameti je. Ako si već ušao u brak, onda moraš da daš sto odsto sebe da to uspe. Ne znam da li mi je strašnije što naprečac ulaze u bračnu zajednicu ili što iz istog izlaze čim naiđu na prvu prepreku.

Gej brakovi i usvajanje dece

- Nemam ništa protiv gej brakova, ako se oni vole i srećni su, svu im sreću i ja želim. Što da ne? Ima dosta nezaštićene dece, koja su sama, ostavljena, napuštena... Kad se dvoje vole, svejedno da li su muškarci ili žene, ako su srećni u svojoj zajednici, i to dete će biti srećno i voljeno. Bolje da odrastaju u srećnim gej zajednicama nego sama, bez igde ikoga.

RepublikaFoto: instagram.com/barjaktarovicjadranka_privat
Jadranka Barjaktarević...

Legalizacija prostitucije

- Legalizacija prostitucije mi je odvratna. Ne možemo je iskoreniti, najstariji je zanat, ali sama ta reč mi se ne dopada. Kao kad nekog hoćeš najniže da uvrediš ili opsuješ, pa kažeš: „Prostitutko!” Nisam za legalizaciju, već za iskorenjivanje tog zanata, ako je moguće. A znam da nije.

Legalizacija marihuane

- Nisam fan ni lakih, ni teških droga. Ne znam ništa o tome kako bi se marihuana koristila u medicinske svrhe, ali nisam pristalica toga da se ona legalizuje. Nije mi tačno jasno šta bi se time postiglo? Možda bi se eventualno kontrolisao broj onih koji je konzumiraju...

RepublikaFoto: instagram.com/barjaktarovicjadranka_privat
Jadranka na snimanju spota...

Život posle smrti

- Želim da verujem da postoji život posle smrti. Ponekad se pitam kako li je tamo gore, postoji li nešto nakon što se oči zatvore, a duša napusti telo? Da li smo mi toga svesni? Da li se nešto desi i šta je to? Ne znam... Želim da verujem da postoji, da mi bude lakše.

Legalizacija eutanazije

- Mi smo veliki optimisti i uvek verujemo da će neko čudo da se desi, pa i kada nam lekari kažu da je smrt neizbežna, mi se nadamo da se to neće dogoditi. Legalizovala bih eutanaziju, da se čovek ne muči. Ako je neizlečiva bolest u pitanju, zašto da se prolongira njegova agonija i mučenje?

Foto: instagram.com/barjaktarovicjadranka_privat
Jadranka pokazala zmijsko telo...

Seks na jednu noć

- Protiv sam toga, jer nisam taj tip devojke. Kad sam ušla u vezu, koja traje duže od jedne decenije, trebalo mi je dosta vremena da stupim u seksualne odnose. Dok se dobro nismo upoznali, dok nisam osetila da je to ono pravo, nisam želela seks. Šta seks na jednu noć predstavlja i šta se time dobija? Poštovanje i ljubav sigurno ne. Ne znam kako ta žena može da se oseća nakon toga kad se pogleda u ogledalo? Sigurno užasno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading