Sloba na sve načine vraća Kiju: Zbog nje ću i bolestan na nastup!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

05.12.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović izgleda se mnogo kaje zbog razvoda sa Kristinom Kijom Kockar budući da je često ili uhvaćen ispred njene zgrade ili govori o njoj.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Ovoga puta Sloba nije želeo da odloži večerašnji nastup iako ima jaku upalu grla upravo zbog Kije. Radanović ima zakazan nastup u Valjevu na kom će se pojaviti i Kristina, a iako ima zdravstvene probleme, pevač je odlučio da ne izostane:

-  Imam tešku upalu krajnika, malo mi je bolje hvala Bogu. Vučem to već neko vreme, stalno mi se to vraća i izgleda ću morati da operišem krajnike - izjavio je Sloba, a potom kazao nešto što je pokrenulo nove spekulacije o tome da su se možda Kockarova i on pomirili.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Sad je Slobi kasno da se kaje... Kija Kockar

On se, naime nije pojavio na izboru za Mis Srbije gde je bila Kristina pa je sve zanimalo da li će i sada otkazati dolazak:

-  Pevaću u Valjevu i sa upalom. Taman posla, samo zbog nje bih i otišao, da ne ispadne da je izbegavam. Šalim se, naravno, tamo se peva na plejbek tako da neću morati da naprežem grlo - izjavio je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

05.12.2018 13:18

Sloba i treba da peva sa Kijom. Time pomaže i njoj i sebi. Zajedno su mnogo jači.

Odgovori 42 2
Boki

06.12.2018 13:51

Kad će da snime duet?

Odgovori 21 1
Ana

08.12.2018 13:12

Sloba tek sad video da je sa Kijom imao lep, bezbrizan i srecan zivot. Kad nekoga izgubis vidis koliko vredi i koliko nedostaje.

Odgovori 12 2