Darka Lazić čeka susret sa psihologom!

Autor: informer.rs

Zabava

04.12.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Ane Sević i Darka Lazića, Lorena (4) redovno dolazi kod psihologa koji je sprema za susret sa ocem nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra kod Brestača.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić

Ana i Darko su se dogovorili da njihova mezimica popriča sa stručnjakom kako bi što lakše podnela da vidi svog oca u invalidskim kolicima, otkriva porodični advokat Andrija Marković.

- Lorena je bila kod psihologa jer su tako odlučili Ana i Darko. Odvela ju je na prvi razgovor pre jedno sedam, do deset dana - rekao je Marković.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko Lazić i Ana Sević sa ćerkicom Lorenom!

On isitče da ne zna kada će biti pravo vreme da Lorena vidi svog oca koji je pre nekoliko dana prebačen u Institut za rehabilitaciju Selters jer to treba psiholog da odluči u dogovoru sa roditeljima. Pravni zastupnik smatra da do sada nije bilo prikladno da se otac i ćerka vide jer bi naslednica folk pevača mogla da ima psihičke posledice zbog toga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading