BOGOLJUB I MILANKA U RIMEJKU "TITANIKA" ":Karić utripovo da je Dikaprio!

Zabava

07.08.2017

07:59 >> 07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogoljub Karić, koji na Crnogorskom primorju uživa sa svojom mnogočlanom porodicom, uživeo se u ulogu Leonarda Dikaprija, a njegova Milanka Kejt Vinslet, te zabeležio filmsku sliku iz scene čuvenog "Titanika".

RepublikaFoto: facebook.com/bogoljubjkaric
Titanik na Srpski način: Milanka i Bogoljub Karić

- Ovih dana mediji i društvene mreže gore od nagađanja ko će glumiti Milanku i mene u filmu o porodici Karić i našem životu. Red je da i mi Srbi pokažemo, kao i mnoge druge države, da imamo svoje porodične industrijalce i da, pored dokumentarnog filma, snimimo i igrani film sa serijom. Evo, pola veka postojanja porodične kompanije "Karić", fondacije, nagrade, univerziteta, i stalno se borimo za ljubav, slogu, razumevanje među narodima i najviši stepen tolerancije, za demokratiju i sve što predstavljaju vrednosti jedne porodice. Međutim, moja Mara i ja već smo u životu odigrali najvažnije uloge: ulogu supruga i supruge, oca i majke i bake i deke i političara, biznismena, humaniste, stvaraoca i prijatelja. Uživajte u ljubavi na svakom mestu i u svakom trenutku! Vaš Bogoljub - poručio je biznismen putem svog Fejsbuka.

Foto: facebook.com/bogoljubjkaric
Milanka i Bogoljub

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading