Svi kažu da je Mila isti tata, a evo kako Slađa to komentariše!

Autor:

Zabava

03.12.2018

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro povukla se sa scene pre godinu dana i otišla na trudničko bolovanje, a onda je njenu i sreću njenog supruga Zorana upotpunila ćerkica Mila. Nakon toga, Slađa se vratila na scenu, pa je pričala o detaljima iz svog života.

RepublikaFoto: instagram.com/sladja.allegro
Slađa Alegro...

- Iskreno prijala mi je pauza. Rekla sam čim se budem malo umorila, ponovo ću da budem trudna. Svakako je divno biti mama. Ja sam jedna zadovoljna žena - rekla je Slađa

Ponosna majka je istakla i da su joj se u životu napokon sve kockice složile i da sve ide svojim tokom, kao i da je bila srećna čak i kada sve nije išlo svojim tokom i kada sve nije bilo baš dobro.

- Ovo je neka druga dimenzija. Ovo je nešto novo i skroz drugačije i nekako je čisto - dodala je pevačica.

Slađa Alegro je govorila i na koga liči njena naslednica, kao i kako su izgledali prvi dani nakon što je postala majka. Takođe, pevačica je pričala i koju muziku pušta maloj Mili.

- Svi kažu da je ista tata i ja nemam ništa protiv toga. Ne smeta mi. Njen tata je moj izbor, što bih se ljutila?! Otkad je došla, od prvog dana, u kući mi joj samo puštamo muziku. I ovo, i ono, i domaću, i stranu i naše pesme - govori Slađa Alegro za "Premijeru".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading