Velike muzičke zvezde vas pozivaju na MAC!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

03.12.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji muzike iz celog regiona uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače, i time povećaju šanse svojim idolima da se upišu u istoriju kao prvi dobitnici regionalnih muzičkih priznanja MAC (Music Awards Ceremony).

Foto: Skymusic
Goran Bregović

Priznanja najboljim izvođačima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije biće dodeljena 29. januara 2019. godine na spektakularnoj manifestaciji u Štark Areni, na kojoj će učestvovati više od 60 poznatih ličnosti iz regiona.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora već prate MAC, a Goran Bregović je fotografijom pozvao ljubitelje dobre muzike i sjajne zabave da isprate događaj.

Oduševljenje idejom o prvoj dodeli muzičkih nagrada stiže od još jedne velike regionalne muzičke zvezde - Tonija Cetinskog.

- Dugo je region čekao ovakav događaj kakav je MAC. Muzika spaja ljude, i siguran sam da će nas ovoga puta spojiti na najlepši način. Vidimo se 29. januara - rekao je pevač.

Prvi, inicijalni odabir numera i izvođača za MAC priznanja napraviće 220 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača.

Foto: Paolo Gentilini
Toni Cetinski

Na taj način će se već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da glasa za svoje favorite, što će se takođe uzeti u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.

MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće Skymusic koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja.

MAC će direktno prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Najnovije informacije o MAC-u možete pratiti i putem sajta www.musicawardsceremony.com  kao i zvaničnih Facebook www.facebook.com/music.awards.ceremony i Instagram www.instagram.com/music.awards.ceremony  profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading