Kakav spoj: Brega dolazi kod Amidžića, a sa njim i tri učesnika "Zadruge"!

Autor:

Zabava

03.12.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najgledanijih emisija "Ami G Show" i ovog utorka od 23 časa donosi razgovore sa aktuelnim gostima i nabolju zabavu u vaše domove.

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Amidžić...

Po prvi put, u studio kod Ognjena Amidžića, stiže Goran Bregović, jedno od najvećih imena stare Jugoslavije i najuspešniji muzičar sa ovih prostora u svetu.

Goran, jedini dobitnik prestižne Gremi nagrade sa naših prostora, prirediće spektakl u Beogradu 15. decembra u "Štark" areni. Ovaj koncert neće zaostajati za njegovim koncertima koje održava širom sveta u najvećim i najprestižnijim dvoranama - naprotiv, ovo će, kako sam kaže, biti jedan od njegovih najboljih koncerata.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Goran Bregović...

U okviru koncerta Goran će imati i promociju njegovog aktuelnog albuma "Tri pisma iz Sarajeva" gde će mu biti gosti na violini Zied Zouari iz Tunisa, Gershon Leizerson iz Izraela i Mirjana Nešković iz Beograda.

Osim što će govoriti o uspesima na poslovnom planu, Goran će u emisiji "Ami G Show" otkriti do sada javnosti nepoznate detalje iz svog života, ali i odgovoriti na sve izazove koje mu je Ognjen priredio.

RepublikaFoto: Promo foto
Brega oduševio publiku...

Nakon Brege, a pre žurke u "Zadruzi", saznaćete koja tri zadrugara će u studiju emisije "Ami G Show" premijerno izvesti pesmu "Konj kamila".

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 4. decembra u 23 časa samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading