Darko Lazić još nije stao na noge, a poručio novi BMW!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darku Laziću velika saobraćajna nesreća iz koje je jedva izvukao živu glavu očigledno nije bila lekcija života nego nastavlja da se igra sa sudbinom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić, uprkos tome što mu je trajno oduzeta vozačka dozvola, rešio je da se počasti novim četvorotočkašem koji planira da registruje na verenicu Marinu.

Automobil od 30.000 evra biće registrovan na Marinu

- Darko je pre nekoliko dana pozvao prijatelja iz Švajcarske koji mu i plaća lečenje i rekao mu da bi bilo dobro da mu pronađe automobil BMW 320d, koji je u odličnom stanju. U prvi mah prijatelj je bio iznenađen, ali je rekao da će učiniti sve da mu usliši želju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Rekao je Marini da uplati časove vožnje i položi kako bi mogao da registruje novi auto na nju. Svi su bili iznenađeni ovom Darkovom odlukom, ali on nije posustajao u nameri. Objasnio je da je njemu auto neophodan za posao, a da je zadnjih dana istraživao po internetu i da je video da je taj automobil među najbezbednijim i najstabilnijim na svetu - završava priču izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Lazić

Kako dalje saznajemo, prijatelj je pronašao automobil po Darkovom ukusu, a kroz nekoliko dana trebalo bi da bude transportovan u Srbiju. U pitanju je automobil ovogodišnje serije, čija se vrednost na tržištu kreće blizu 30.000 evra u zavisnosti od propratne opreme. Spada u red stabilnijih, ali brzih automobila koji razvijaju brzinu do 100 km za 6,9 sekundi. Opremljen je svim sistemima sigurnosti, uključujući i ABS, koji je prilikom udesa zakazao na Darkovom automobilu u kom se slupao.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Darko Lazić imao je udes 23. oktobra ove godine, kada se svojim automobilom BMW Z4 isprevrtao i zahvaljujući čistoj sreći ostao živ. Pevač se trenutno uspešno oporavlja u banji gde bi trebao da ostane na rehabilitaciji dva meseca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

03.12.2018 10:52

Oduzeti BMW i spasiti mu zivot.

Jans

03.12.2018 11:12

Mala Mica - soferica! Bravo Dare, kako si to lepo smislio!!! Da ti zena ima bar neko zanimanje.