Porodica nije podržala vezu Marine i Darka: Progovorila majka Lazićeve verenice!

Autor: blic.rs

Zabava

02.12.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok njena ćerka Marina Gagić boravi kod dečka, povređenog pevača Darka Lazića, u Mladenovcu i podržava ga u banjskom lečenju nakon saobraćajne nezgode, Marinina mama Aleksandra Sandra Gagić je za "Blic" ispričala kako gleda na celu situaciju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Darko Lazić

- Suprug i ja smo popustljivi i slabi na decu, a Marina nas do sad nikada nije izneverila i stali smo uz nju u teškom momentu za sve nas. Ludo voli Darka, kao nikoga pre. Ranije je imala dečja zaljubljivanja, a sada je prvi put ozbiljno i evo već čekaju dete. Takva je bila sudbina - kaže Marinina mama za "Blic".

Iskreno govoreći o vezi ćerke sa popularnim pevačem, Sandra kaže da Darka poznaje maltene od detinjstva, ali da zbog glasina koje ga prate nisu baš svi u porodici bili oduševljeni što su Marina i on otpočeli vezu. Kako zbog nerešenog bračnog statusa, tako i zbog poročnog života.

- Moj sin, a Marinin brat na početku nije bio za tu vezu, ali vremenom je prihvatio. Bili smo iznenađeni kad su počeli da se zabavljaju. Ponekad pomislim zašto je Darko još uvek zvanično oženjen, ali iako imam otvoren odnos sa Marinom ne vršim pritisak na nju i ne zapitkujem je o tome. Strepim kao i sve majke. Marina je veoma zrela za svoje godine, a tek u februaru će 20. Verujem da ni ona ne pritiska Darka da se razvede. U suštini je i najbitnije da se njih dvoje vole. Ostalo će se rešiti u hodu, samo da on ozdravi i to jeste prioritet. Ako je istina to za poroke što čujem iz medija i u prolazu, jer meni direkno niko ne upućuje takva pitanja, ni ne započinje razgovor sa mnom na tu temu, nadam se da Darko neće ponavljati greške i da će nadalje biti odgovoran prema sebi i prema porodici koju upravo gradi - rekla je Sandra Gagić, od koje je ćerka nasledila lepotu.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko Lazić sa verenicom Marinom Gagić

Ona od nesreće nije videla budućeg zeta, ali nam je rekla da namerava da im uputi video poziv.

- Danas ću zvati Marinu da ih malo vidim na vajberu. Otkad je otišla kod njega smo samo razmenjivale poruke, jer sam i ja zauzeta poslom. Dok je Darko bio u Zemunu u bolnici stalno nas je pozdravljao, kao i mi njega. Ne znam kakvo mu je sada okruženje, ali verujem da ima dobre uslove, čim je Marina ostala da bude sa njim i njegovom mamom - kaže Sandra.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Marina Gagić sa majkom Aleksandrom

Darkova zdravstvena situacija napreduje u dobrom smeru, a Marinina mama kaže da roditelji, a posebno majke, nikada nisu spokojne, kao i da će do sredine leta brinuti zbog ćerkine trudnoće.

- Termin Marininog porođaja je 7. jul, a pošto je najgore prošlo i najstresniji period koji se poklopio sa početkom njene trudnoće je pregurala, nadam se da će sve da bude dobro. Ne maštam o velikoj svadbi Marine i Darka nego da bez problema iznese trudnoću i da se on skroz oporavi. Volela bih da dobijem unuka, da mi Marina rodi dečaka - otkriva Darkova buduća tašta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vekica

02.12.2018 23:22

Bravo Sandra tako razmišlja jedna divna i prava majka. Glavu gore ljubav pobeđuje, a zlih ljudi je uvek bilo i biće.