Sara Reljić ulazi u "Zadrugu 2"?!

Autor:

Zabava

02.12.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Sara Reljić, veliku popularnost stekla je u rijalitiju "Zadruga" u kojoj je bila u vezi sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom. Međutim, po izlasku iz rijalitija suočila se sa raskidom, a sada u emisiji "Kontravizija" Lava Grigorija Pajkića otkriva u kakvim su odnosima ostali Vojke i ona, kao i da li planira ulazak u drugu sezonu "Zadruge".

RepublikaFoto: Promo foto
Sara Reljić i Lav Pajkić

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju:

-Ja sam odlučila da nešto mnogo i ne izjavljujem o tome jer je to moja prošlost. Svaki raskid teško padne ako ste dugo sa nekom osobom, ako ste bili vezani. Mislim da se to tada na meni i videlo- istakla je Reljićeva i dodala da sa Vojketom više nije u kontaktu:

-Ne,ne čujemo se uopšte.

Foto: Promo foto
Sara Reljić 

S obzirom na to da ju je rijaliti proslavio, Lav je Saru pitao i da li prati "Zadrugu 2", kao i da li u ovoj sezoni ima svog favorita:

-Ne stižem uvek da gledam, ali pratim putem portala. Nemam favorite, tamo su svi igrači. Kad budem videla da je tamo neko iskren, ja ću da ga podržim. Tako se ispostavilo i u sezoni u kojoj sam ja bila. Družila sam se sa nekim za koga sam mislila da je iskren, a nije bio. Dobro u tom momentu je taj neko možda i bio iskren, ali kad neko neprestano menja mišljenje, onda meni to nije zanimljivo.

A na pitanje da li bi ponovo ušla u najpopularniji rijaliti u regionu, atraktivna plavuša je imala pozitivan odgovor:

-Ja bih volela tamo da pevam. Ja volim da pevam uživo i da me vide u tom svetlu.

Šta je još rekla o rijalitiju, ali i o svom privatnom životu, gledaoci Televizije Pink saznaće u nedelju od 19.15 časova u emisiji "Kontravizija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

02.12.2018 16:51

Sara nije uspela u pevanju. Ona bi još reklame u Zadruzi.

Odgovori 11 0
Nenad

02.12.2018 17:20

Najlakše je pobeći u Zadrugu. Ostani tamo i bori se.

Odgovori 10 0