Bajaga napunio "Arenu"!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.12.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajaga i Instruktori nastupili su pred krcatom arenom, a 20.000 fanova pevalo je uglas dobro poznate hitove.

RepublikaFoto: Promo
Bajaga...

Grupa "Bajaga i Instruktori", na čelu sa Momčilom Bajagićem održali su sinoć koncert za pamćenje u "Štark areni". Muzičari su koncert započeli čuvenim hitom "Dobro jutro", a publika ih je pozdravila snažnim ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

"Dobro veče Beograde, veliko je zadovoljstvo posle one Arene, 12 godina posle... veliko je zadovoljstvo. Ljubim vas, uživajte", poručio je Bajaga čim je kročio na scenu, piše Alo.

Usledili dobro poznati hitovi: "S druge strane jastuka", "Lepa Janja ribareva kći", "Verujem, ne verujem", "Plavi safir", "Godine prolaze, "20. vek", "Tišina" i mnogi drugi...

Bajaga je otkrio da je za njega to posebno veče. Naime, njegovoj ćerki je bio rođendan, a muzičareva mezimica je došla na tatin koncert sa društvom kako bi proslavila divan dan i podržala oca.

Pevač je pred krcatom arenom ćerki otpevao rođendansku pesmu, što je publika pozdravila oduševljenjem!

Veliki broj poznatih ličnosti prisustvovao je koncertu: Marija Kilibarda, Bojana Ordinačev, Anđelka Prpić, Marija Tralać, Marijana Mićić, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Sergej Ćetković i mnogi drugi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading