Evo ko Darku plaća apartman u banji: Pevač se jutros okupao i počinje sa oporavkom!

Autor:

Zabava

30.11.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić krajem oktobra doživeo je stravičnu nezgodu nakon koje je više od mesec dana bio u KBC "Zemun" gde su se lekari u jednom trenutku čak i borili za njegov život. Mladi pevač uspeo je da pobedi u najtežoj borbi, a s obzirom na to da je imao tešku operaciju butne kosti i karlice, on će morati na fizikalnu terapiju.

Foto: instagram.com/miljan.official
Započinje s fizikalnom terapijom... Darko Lazić

Zbog ovoga je Darko juče prebačen u "Selters" banju u Mladenovcu gde će nastaviti lečenje u narednom periodu, ali i gde će lekari moći da prate njegovo stanje. 

RepublikaFoto: google.com/maps/prinscreen
Ovde nastavlja lečenje Lazić... Selters banja

Kako saznajemo on je danas započeo s terapijom, a pre toga se okupao:

- Darko se rano probudio, sestra ga je kolicima odvela na kupanje i polako počinje da ustaje. On je danima ležao u krevetu, tako da će ustajanje biti povremeno i oprezno da ne bi dolazilo do velikih nesvestica. Raspoložen je, priča i šali se. Ali i želi što pre da ustane - istakao je izvor iz bolnice.

 

 

Kako saznajemo, Lazić je smešten u jednom od najluksuznijih apartmana ovog kompleksa, a njegovo lečenje u banji plaća zdravstveno osiguranje. Darkova majka branka sve vreme je uz njega, ona mu pomaže da ustane i brine se o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading