Marina Tucaković o bolesti i velikoj tragediji: Samo sam napisala da mi je sin umro!

Autor:

Zabava

29.11.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji tekstopisac na ovim prostorima Marina Tucaković iza sebe ima ogroman broj hitova i pesama koje su se upisale u istoriju slušanosti, ali ima i najteže trenutke koji mogu da obeleže život jednog ljudskog bića. Marina je sada, posle dugo vremena progovorila o smrti sina, ali i o teškoj bolesti s kojom se suočila početkom ove godine.

Foto: instagram.com/marina.tucakovic
Prošla najteže trenutke u životu... Marina

Tucakovićeva je po prvi put u intervjuu priznala šta je osećala kada je saznala da boluje od kancera:

- Karcinom dojke, krenula voda ka plućima... Pakao sam prošla. Ali jednostavno kad sam bila smeštena na onkologiji polusvesna nekako niakakv strah nisam osećala - istakla je ona.

Poznati tekstopisac dodala je i da su je od bolesti u životu snašle i gore stvari:

- Bilo je ono - Biće šta će biti. Izgubila sam dete, šta može gore da mi se desi. Je l' tako? - zapitala se Marina koja je priznala kako je prošla kroz najveću porodičnu tragediju:

Foto: Prntscrin
Marina Tucaković

- Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - izgovorila je Marina, a na licu joj se stvorila bolna grimasa.

Marina je otkrila i šta se dogodilo neposredno nakon smrti njenog sina Miloša Radulovića koji je preminuo u 24 godini i kako je odreagovala uprkos činjenici da doživljava najveću bol:

- To je bio trenutak ludila i trezvenosti. Samo sam napisala - Ja ne mogu da dođem u emisiju. Izvinite, meni je sin upravo umro. Imala sam toliko neke profesionalnosti i svesnosti da javim da me ljudi ne čekaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading