Katarinu Grujić opkolili u Parizu: Svetska zvezda je spasila!

Autor: Blic.rs

Zabava

29.11.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od trenutno najuspešnijih pevačica Katarina Grujić nedavno je morala da poseti prestonicu Francuske zbog poslovnih obaveza.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić u Parizu...

Naime, Katarina je u Parizu boravila zbog snimanja novog spota za pesmu "Bonžur", a pauzu od obaveza iskoristila je kako bi provela vreme u šopingu.

Kako saznajemo, Katarina je posetila jednu brendiranu prodavnicu, ali je ostala u šoku kada je odjednom ostala skoro pa zarobljena među policama.

- Dok je kupovala u njenoj omiljenoj prodavnici, videla je veliki broj pripadnika obezbeđenja oko plavokose žene. U prvom trenutku nije mogla da vidi o kome se radi. Kako se situacija dalje razvijala shvatila je da u istoj prodavnici sa njom kupuje svetska glumica Šarliz Teron, što ju je u prvom trenutku ostavilo u šoku. Potom joj je jedan od članova obezbeđenje rekao da je Šarliz došla kako bi pazarila poklon. Dok je u istom trenutku Katarina kupovala cipele za svoju rođenu sestru - otkriva izvor koji se zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: instagram.com/charlizeafrica
Šarliz Teron...

Ovaj susret prokomentarisala je i Kaća koja je priznala da joj je veoma prijao susret sa glumicom koja vodi poreklo iz Afrike.

- Zaista nema potrebe da govorim o tome, za mene je to bilo jedan lep susret - rekla je Katarina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading