Sandra zbog bivšeg isprozivala Kristinu: Kija Volkovu može biti samo se*s-kombinacija!

Autor: D.S.

Zabava

29.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika je isprozivala pobednicu rijalitija "Zadruga" Kristinu Kiju Kockar jer je ona odnedavno postala bliska sa njenim bivšim dečkom, fudbalerom Vladimirom Volkovim.

RepublikaFoto: e-stock agency
Kristina Kija Kockar...

Sandra za Srpski telegraf nije skrivala animozitet prema bivšoj stjuardesi i bez ustručavanja je uverila da je sigurna da Kija fudbaleru ne znači ništa.

- Vladimir je slobodan momak i može da radi šta hoće. Kija je njemu samo još jedna u nizu devojaka sa kojima se druži. Njegov odnos sa drugaricama je jako slobodan i opušten, pa su mnoge pomislile da ih gleda drugim očima. Kockareva nije Vladimirov tip. Najviše što Kija može dobiti od njega jeste seks -kombinacija. Mislim da će njoj i takav odnos imponovati. On je poznat po tome da ima puno "drugarica", ali za emotivnu partnerku ima visoke kriterijume, a Kija to ne ispunjava - ističe pevačica koja ne krije da pored brojnih obaveza redovno prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga 2".

- Rado nastupam na žurkama u "Zadruzi" i obradujem se svakom pozivu jer mi je čast da zabavljam zadrugare. Ukućani su najviše igrali uz moju pesmu "Haljina bez leđa". Nakon jednog od nastupa u Imaginarijumu, pozivali su me u sobu da im dam autograme, što me je oduševilo - rekla je Afrika, koja otkriva da nije isključeno da i sama postane deo ovog programa.

Afrika: Za emotivnu partnerku Vladimir ima visoke kriterijume, a Kija to ne ispunjava

- Ušla bih kao učesnik samo na određeno vreme pod uslovom da dobijem zadatak od strane produkcije. Ne bih mogla tamo da ostanem duže od nedelju dana. Nikada ne bih bila ravnopravan učesnik jer mi taj vid eksponiranja zaista nije potreban. Moja karijera ide uzlaznom putanjom i dosta nastupam, tako da mi rijaliti nije potreban - kaže pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Časlav

29.11.2018 12:35

Zadrugari nisu zadovoljni pevanjem pevljke Sandre Afrike. Čude se kako ona može da gostuje u Zadruzi a ne zna da peva. Nisu čuli lošije pevanje na Estradi.

Odgovori 23 1
Goran

29.11.2018 13:37

Bolje pevaju Afrikanci nego Sandra Afrikanka.

Odgovori 18 1
Dušan

29.11.2018 13:55

Sandra Afrikanka ljubomorna na Kristinu i njen uspeh.

Odgovori 19 2