Eminin bivši i sadašnji se tajno sastali! Mustafa zahtevao: Ne bih da imamo problem!

Autor: Srbija Danas

Zabava

28.11.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da Emina Jahović ima novog partnera, turskog milijardera Sadetina Sarana u jednom trenutku izazvala je pravi haos na medijskom nebu i pevačica je ubrzo sve priznala. A s obzirom na to da je ova informacija uzburkala i pevačicin privatni život, spekulisalo se da njen sadašnji izabranik i bivši suprug Mustafa Sandal nisu u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Sada su najbolji prijatelji... Emina Jahović i Mustafa Sandal

Istina je, ipak, malo drugačija i izvor blizak Emini i Mustafi tvrdi da je turski pevač odreagovao kao pravi džentlmen i muškarac, te sasvim neočekivano pozvao Sarana na razgovor u jedan restoran. Za njihov susret nije znala čak ni Emina:

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24
Mustafa Sandal

- Mustafa i Emina su u super odnosima, ako imaju neku raspravu, to je isključivo zbog dece! Kruže razne priče, u Turskoj se priča kako je Mustafa svašta rekao i Sadetinu i obrnuto, pa je otac Eminine dece hteo da stane na put svemu tome. Organizovao je tajni susret sa Sadetinom, da niko ne zna, čak ni Emina. Našli su se u jednom restoranu u Istanbulu. Pozdravili su se lepo, a zatim je Mustafa rekao otvoreno šta je imao. Objasnio je Saranu da je on težio ka tome da Emina bude srećna, i da je on ostavio mirnu i srećnu i da želi da tako i ostane jer njihovim sinovima treba majka koja zrači i koja je bezbrižna - istakao je izvor i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/sadettinsaran

Sadetin Saran

- Mustafa je u jednom trenutku rekao nešto što je Sadetinu bio jasan znak da Sandal i dalje brine za Eminu: "Ne bih voleo da imamo problem, ja od tebe zahtevam da ona bude srećna". Tada mu je Eminin partner rekao da ne treba da brine i da on čini sve da ona ima osmeh na licu. Negde je Sadetin ostao i zatečen Mustafinim postupkom. Nije očekivao da će mu to reći. Emina je zaista prava srećnica kad ima takvog bivšeg muža i sadašnjeg partnera - zaključio je dobro obavešten izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading