SLAĐA ALLEGRO PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI: Doktori ne znaju zbog čega sam imala dva pobačaja

Autor: Story.rs

Zabava

03.08.2017

10:41 >> 12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska pevačica Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Allegro, obradovala je u novembru prošle godine obožavaoce i svoje bližnje vešću da je ponovo ostala u drugom stanju, nakon što je godinu pre toga ostala bez bebe u drugom mesecu trudnoće. Nažalost, ni druga trudnoća nije bila uspešna, pa je ubrzo izgubila bebu drugi put.

Foto: instagram.com/sladja.allegro
Slađa Allegro

Za pevačicu su ovo bili teški životni udarci, a ona ni sada ne krije da joj je najveća želja da se ostvari u ulozi majke. 

Foto: instagram.com/sladja.allegro
Slađa sa suprugom Zoranom

- Od momenta kada smo počeli da se zabavljamo, suprug i ja imamo želju da postanemo roditelji. Smatram da nam samo dete nedostaje kako bismo postali potpuni. Naravno, zadovoljni smo i sada, jer verujemo da bog piše svoju knjigu i stavlja nas tamo gde on misli da je najbolje. Mislim da ovo nije kraj i da nas tek očekuje sreća. Doktori nemaju objašnjenje zbog čega sam doživela dva pobačaja, jer je sa nama zdravstveno sve u redu. Očigledno je reč o nekoj višoj sili i prirodnoj selekciji. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading