Ova dva brata su nekada bila veoma popularna: A evo čime se danas bave članovi "Prsluk benda"!

Autor:

Zabava

27.11.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi nekada veoma popularnog "Prsluk benda", braća Nikica i Sandro Marković poslednji put su se u javnosti kao predstavnici ovog sastava pojavili 2007. godine.

Foto: youtube.com/Aleksandar Popov
Sada se bavi fizikalnom medicinom, a nekada je pevao... Sandro Marković

Popularni sastav žario je i palio '90-ih godina, ali i kasnije. Međutim, Nikica i Sandro su odlučil da se posvete svojoj karijeri lekara. I dok Sandro radi kao lekar u jednoj privatnoj klinici, mnogi ga i dalje mogu videti u jednoj poznatoj emisiji koju uspešno vodi već 27 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Prslookband #Objektivnelazi #atmosfera #ZAKON! ???❤

A post shared by Nevena Rajović (@neniste_26) on Mar 10, 2016 at 6:16am PST

S druge strane, Nikica se u potpunosti povukao iz medijskog života i sada  živi i radi u rodnom Nišu, gde ima svoju ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj buraz i ja boemski ...

A post shared by Marković DrSandro (@drsandromarkovic) on Apr 27, 2017 at 12:00pm PDT

Pre "Prsluk benda" braća Marković bili su članovi grupe "Od srca", koja je osnovana 1987. u Splitu. Svirali su rok muziku i nastupali kao predgrupa na koncertima Dina Dvornika. Tokom rata preselili su se u Niš i 1994. osnovali "Prsluk bend" sa prijateljem Vladom Milutinovićem, koji je inženjer tona.

Autori su brojnih hitova i dobitnici mnogih priznanja. Godina 1999. se smatra vrhuncem njihove karijere jer su tada objavili album „Objektivne laži“ a istoimenu pesmu smatraju njihovom ličnom kartom.

Poslednji singl "Letnja šema" izdali su 2007. godine i od tada ih nema na muzičkoj sceni. Braća Marković danas su srećno oženjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading