Rasta zabranio kolegama da rade sa Anom!

Autor: D. L.

Zabava

27.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić muku muči da nađe nove pesme za album kojim bi se vratila na scenu, a glavni razlog što ona još uvek nije našla autore je razvod od supruga Stefana Đurića Raste.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Rasta se na sve načine trudi kako bi sabotirao svoju već bivšu suprugu, pa je tako zabranio kolegama Bubi i Džali da prodaju pesme Ani. Prema tvrdnjama upućenih, reper je lično kontaktirao sa popularnim hitmejkerima i insistirao da pop zvezdi ne prodaju pesme.

- Nedavno je Anin brat pozvao Bubu i Džalu i pitao ih da sa Anom dođe kod njih u studio kako bi poslušali pesme koje imaju i kako bi se dogovorili oko eventualne saradnje. Popularni dvojac je rekao da će mu se javiti kroz nekoliko dana. Odmah su pozvali Rastu, koji im je rekao da mu se ne dopada ideja da rade sa njegovom bivšom i da on ne želi da se ona vrati na scenu. Nakon nekoliko dana Aninom bratu i menadžeru stigao je odgovor da reperi nisu zainteresovani za rad sa njom - govori dobro obavešten izvor.

Nikolićku su odbili najpopularniji autori Buba i Džala

Kako dalje izvor navodi, Rasta se nije tu zaustavio, odmah je pozvao ostale hitmejkere sa kojima je dobar i zamolio da, ukoliko ih pozove bilo ko iz Aninog tima, ne pristaju na saradnju. Tako je Nikolićeva ostala bez šanse da sarađuje i sa Cobijem, ali i ostalim reperima koji trenutno gospodare muzičkom scenom. Prethodno, Rasta je povukao sve pesme koje je namenio Aninom povratničkom albumu, a neke od njih ona je čak otpevala i u studiju.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Aninog brata i menadžera Marka Nikolića i upitali ga kada možemo da očekujemo Anin novi album. Međutim, iako svi pevači i njihovi menadžeri jedva čekaju da se pohvale kada je o poslu reč, Marko je delimično potvrdio naša saznanja.

- Rano je da još uvek govorimo o Aninom novom albumu. Tek kad sve bude zvanično potvrđeno i kad rad na albumu bude počeo, ona će sama da govori o tome - kaže Marko.

Podsećanja radi, Ana i Rasta razveli su se posle dve godine braka, iz koga imaju ćerku Taru. Nakon razvoda Ani je pripalo apsolutno starateljstvo nad naslednicom i alimentacija od 2.000 evra mesečno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading