Prvi saznajte u emisiji "AMI G SHOW" šta su Ognjenovi gosti pripremili u čast nezaboravnog Marinka Madžgalja!

Autor:

Zabava

26.11.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po dobrom, starom običaju, u ovog utorka vas od 23 časa na kanalu TV Pink očekuje novo izdanje vaše omiljene emisije "Ami G Show".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marinko Madžgalj

Nakon otvaranja teatra na brdu, u studio kod Ognjena Amidžića stiže Andrija Milošević, uz kog su dobra zabava i mnogo smeha zagarantovani. Osim o novim poslovnim poduhvatima, Andrija će govoriti i o privatnom životu.

O aktuelnim temama i svemu što vas je oduvek zanimalo, govoriće glumica Tamara Krcunović, deo stalne glumačke postave u popularnoj seriji "Šifra Despot", koja se emituje na TV Pink.

Da li joj je Milena koju u seriji tumači slična i po čemu, kakva atmosfera vlada na setu, ali i kakvi poslovni poduhvati je tek očekuju, Tamara će otkriti upravo u emisiji "Ami G Show".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ognjen Amidžić

Za dobru muziku u studiju biće zadužen Dejan Matić, koji će predstaviti svoju novu pesmu "Preko", koja će sasvim sigurno postati hit.

Prvi ćete čuti i šta su naši gosti, Tamara i Andrija, pripremili u čast nezaboravnog Marinka Madžgalja, sa kojim su bili veoma bliski prijatelji.

Ne propustite novo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 27. novembra od 23 časa samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading