Komšije iz Titela otkrile sve o Cecinoj snajki Bogdani i njenoj porodici!

Autor: Mediji

Zabava

26.11.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Svetlane Ražnatović verio se sa zgodnom Bogdanom Rodić i time jasno stavio do znanja svima da je zaljubljen i srećan. Ponosna majka Ceca uputila se pre nekoliko dana za Titel, gde je i zvanično isprosila snajku, a svi znaju tu vrednu porodicu.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana...

- Oni su divni ljudi, pravi domaćini. To će vam svi ovde reći. Poštena kuća, radna i vredna - rekli su gotovo uglas. Jedan od njih, sada vlasnik kafića, otkrio je da je svojevremeno radio kod Bogdaninih roditelja u klanici.

- Radio sam kod njih tri godine. Nemam ni jednu ružnu reč da vam kažem. Skromni, vredni, pošteni. Ako budete išli kod njih, pozdravite ih od Džeksne, tako su me zvali - rekao je mladić po imenu Anđelko.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Izabranica Veljkovog srca... Bogdana...

Ovaj drugi, koji se predstavio kao Uroš, šalio se kako je bio zaljubljen u Bogdanu kao klinac, a drugari koju su bili tu s njim uporno su ga provocirali kako će zbog ove priče dobiti nokaut od Veljka, te da mu je bolje da se time ne hvali.

Smeh i šalu prekinuo je čovek, koji se predstavio kao domar osnovne škole, koji je otkrio:

- Šta da vam kažem o devojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte - rekao je domar škole koju je pohađala Bogdana

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading