Lazić kukao roditeljima: Neću bebu sa Marinom!

Autor:

Zabava

24.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču Darku Laziću je pre četiri dana verenica Marina Gagić saopštila da je u drugom stanju, a ova vest je na njegovo lice vratila osmeh posle gotovo mesec dana od stravičnog udesa koji je doživeo.

Foto: printscreen/.instagram.com/gagicmarina
Kad je malo bolje razmislio, pokajao se što će imati dete... Marina i Darko

Ipak, nakon euforije zbog saznanja da će postati otac po drugi put, pevača su obuzele negativne misli. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Lazić se juče požalio ocu Milanu i majci Branki da mu beba sa Marinom trenutno nije potrebna.

Posle euforije zbog saznanja da će za pola godine postati otac, folker je shvatio da ne želi još jedno dete, nakon stravičnog udesa koji je preživeo

- Darko je silno želeo da dobije još dece i kada mu je Marina saopštila da će postati otac, od sreće je zaplakao. Dva dana je bio presrećan, a kada je euforija prošla, suočio se sa realnošću. Nakon što su ga roditelji posetili, rekao im je da mu je drago što je Marina trudna, ali da će beba doći u pogrešnom trenutku. Iako su Milan i Branka pokušali da ga smire, Darko im je rekao: "Moja budućnost je neizvesna. Beba sa Marinom mi sada nije potrebna. Neću bebu sa njom"-otkriva dobro obavešteni izvor i konstatuje da su Darka najbliži pokušali da smire, ali on im je rekao da nije siguran kako će se izboriti sa teretom koji mu stoji na leđima.

RepublikaFoto: printscreen/.instagram.com/gagicmarina
A delovalo je kao da će biti srećni... Gagićeva i Lazić

- Lazić je roditeljima sasuo u lice da Marina nije mogla da izabere gori trenutak da ostane trudna. Ipak, rekao je da je ne krivi jer niko nije mogao da pretpostavi šta će se njemu desiti. Darko je svestan da ga očekuje neizvesna budućnost jer pored stanja u kojem se nalazi, on ne vidi izlaz iz enormnih dugova u koje je upao. Požalio se roditeljima da se plaši da njegovom i Marininom detetu neće moći da priušti sve, a to je ono što ga najviše tišti - uverava izvor i tvrdi da je Darko konstatovao da nije siguran kako će se Marina snaći kao majka, budući da ima samo 19 godina.

Lazić: Moja budućnost je neizvesna. Beba mi sada nije potrebna

- Darko je rekao roditeljima da se plaši da Marina nije zrela da postane majka. Ona je navikla da izlazi i spava do podne. Plaši ga kako će se snaći kada dođe dete, a on neće moći da bude sa njom u svakom trenutku zbog medicinskih tretmana koji mu neminovno slede - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading