Leka muvao Kiju!

Autor: D. Stević - G. Doljančević

Zabava

24.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić i Kristina Kija Kockar provodili su se zajedno do sitnih sati u jednom popularnom prestoničkom klubu, a poznatom glumcu se pobednica "Zadruge 1" veoma dopala!

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar__official
Tražila razvedenog, pa ga našla... Kija Kockar

Leka je pao na čari atraktivne rijaliti-zvezde i pevačice čim je video u klubu, gde je svako bio sa svojim društvom.

- Lečić je posmatrao Kiju još dok je trajao rijaliti, a onda ju je zapazio i kao pevačicu, pa kao spisateljicu. Još pre nekoliko meseci ju je komentarisao u pozitivnom kontekstu, da je vrlo pametna devojka, a pored toga, lepa i sposobna. On je inače poznat po tome da voli mlađe žene, tako da ne čudi što Kijine godine za njega nisu nikakva prepreka - kaže nam glumčev prijatelj koji je takođe bio sa njim u provodu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nije za bacanje... Leka ponovo jaše...

Branislav Lečić i Kristina Kockar cele večeri su pričali u jednom prestoničkom lokalu, nakon čega su razmenili i brojeve telefona

Lečić je, inače, pravi gradski šmeker i poznaje mnogo ljudi, pa su ga tako i te večeri pozvali prijatelji da dođe u klub, ne nadajući se da će Kristina biti u separeu sa njegovim prijateljima.

- Branislav se te večeri ponašao onako kakav je inače, kao pravi kavaljer. Javio se svima u separeu, a onda je Kiji poljubio ruku, što se njoj veoma svidelo. Kako je noć odmicala, a alkohol činio svoje, Leka više nije mogao da sakrije koliko mu se Kristina sviđa. Ušao je u razgovor sa njom i šaputao joj nešto na uvo, dok se ona smejala. Videlo se da oboje uživaju. Obezbeđenje kluba zabranilo je fotografima da slikaju, kako fotke ne bi procurile u javnost. Ipak, jedna fotka na kojoj je Branislav bila je na zvaničnoj stranici kluba, ali je ubrzo skinuta - završava naš dobro upućen izvor.

Društvo se rastalo u ranim jutarnjim satima, a Lečić i Kockareva su razmenili brojeve telefona i pao je dogovor da se vide u normalno vreme kako bi se lepo ispričali. Kako će se stvari dalje odvijati, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
maja

24.11.2018 09:42

Oboje slobodni. Neka se druze i pricaju koliko hoce.

Odgovori 11 0
Monpellier

24.11.2018 12:21

Pobogu devojka je zannimljiva, možda će biti dobri prijatelji. Kod vas novinara sve se svodi na seks.