Grdosija od čoveka: Ovo je novi dečko Kaće Grujić!

Autor:

Zabava

22.11.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić odlučila je da se više ne eksponira sa svojim emotivnim partnerima koje ranije nije krila. I posle Nemanje Buhe, Koste Obradovića i fudbalera Ognjena Vranješa, najnovijeg izabranika nije želela da uslika.

Foto: Promo foto
Odlučila da ih krije... Kaća Grujić

Međutim, najnoviji dečko mlade pevačice i dalje je tajna i ona ga je vešto krila. Međutim, taj plan joj je pokvarila ekipa emisije "Paparaco lov" koja ju je usnimila sa novim izabranikom.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ne polazi joj za rukom da sakrije momke... Kaća sa novim dečkom

Iako je njegov identitet nepoznat, na snimku se jasno vidi da je momak "kršan". A s obzirom na to da je Kaća poznata kao velika gurmanka, nije bilo teško pogoditi da su ih zatekli u restoranu u kom su pevačica i njen dečko proveli dosta vremena. Njih dvoje su sedeli u restoranu van Beograda sa još jednim parom, a nakon četiri sata koliko su proveli na večeri i popili nekoliko buteljki vina uputili su se nazad za grad.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
On je zarobio srce Kaće Grujić... ovoga puta

Kamera "Paparaco lova" uspela je da snimi Katarininog dečka koji nije medijska ličnost i kojeg je pevačica do sada uspešno krila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading