Lukas: Besmisleno je da se JK ljuti zbog Bube i Džale

Autor:

Zabava

22.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas održaće zajednički koncert u najluđoj noći sa sarajevskim reperima Bubom Korelijem i Džala Bratom u beogradskoj Areni, kako je Srpski telegraf prvi pisao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
On će da nastupa s kim on hoće... Aca Lukas

Međutim, ovu informaciju fanovi Jelene Karleuše su dočekali na nož jer smatraju da je folker saradnjom sa Džalom i Bubom zabio nož u leđa pop divi, budući da su poznati reperi nedavno izneli niz uvreda na njen račun. Lukas za Srpski telegraf oštro odbacuje ove tvrdnje i uverava da je sa Karleušom u odličnim odnosima, odnosno da je besmisleno da mu bilo ko zamera što sarađuje sa bosanskim reperima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ne vole Karleušu, ali Lukasa gotive... Džala Brat i Buba Koreli

 Iako smo imali nekih razmirica, Jelena i ja se poštujemo i cenimo

- Takvi komentari su za mene čista srpska posla. Besmisleno je da mi bilo ko određuje sa kim ću da sarađujem. Džala i Buba su sjajni momci i izvrsni umetnici. Isto to mislim i za Karleušu. Iako smo imali nekih razmirica, Jelena i ja se poštujemo i cenimo - uverava Lukas i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
A ona im nije ni branila da nastupaju zajedno... Jelena Karleuša

- Spojili smo nespojivo! Već sam nastupao sa Džalom i Bubom po Evropi, ali ovaj koncert će biti nešto sasvim drugačije. Spremićemo mnogo iznenađenja i siguran sam da ćemo imati i neke goste na koncertu. Samo se pitam šta bi se desilo da nam se na bini pojavi Maja Berović, koja je razvalila u Areni. Ipak, to bi bilo previše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading