Darko objavio selfi iz bolnice, a onda mu se porukom obratila ona!

Autor:

Zabava

21.11.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić pre mesec dana doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu zbog koje se i dalje oporavlja u KBC "Zemun" gde je nekoliko puta operisan. I dok su se mnogi pitali kakvo je njegovo stanje, pevač se danas sam oglasio selfijem iz bolnice.

RepublikaFoto: Prntscrin Telegraf.rs, instagram.com/darkolazicofficial
Ni ona ga ne napušta... kuma Darka Lazića se oglasila emotivnom porukom...

Lazić je objavio fotografiju s majkom Brankom, a njegova prva objava odnosila se na javnu čestitiku svima onima koji slave slavu Svetog Arhangela Mihaila:

RepublikaFoto: Republika.rs
Pruža mu reči podrške...Andreana i Darko

- Srećna slava svima i od mene jer nemam svoj telefon - napisao je Darko. A među prvima oglasila se njegova kuma Andreana Čekić koja mu je napisala dug komentar i sve raznežila emotivnim rečima:

- Stvari koje su mi odmah prošle kroz glavu i dušu: 1. Srećna sam što ti postojiš! 2. Ti si moj anđeo lepi, prelepi! 3. Znam da si ti lično ovo pisao, ti stalno skraćuješ reči. 4. Znam da ćeš sve ovo čitati. 5. A ovo sad što ću ti reći zapamti zauvek: I dalje si najbolji, čak i kada ležiš! Niko te nikad nadmašiti ne može, ni za milijardu svetlosnih godina! Volim te beskrajno, svim srcem i dušom i ne prođe dan kad ti to u sebi ne izgovorim - započela je Čekićeva koja je potom nastavila još emotivnije.

- Teško mi je što ne mogu da ti to i kažem, mada znam da znaš, ali najradije bih se preselila tu, da budem s tobom, krevet do kreveta, da ti se nasmejem svaki put kad otvoriš oči, da jedemo zajedno svega! Da maštamo o tome šta ćemo sve raditi kad ovo prođe. Znaš šta? Mnogo si kume voljen!!! P.S. Sad sam i ja mršavija, da znaš samo - zaključila je Andreana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading