OTKRIVAMO: Lukas sa Bubom i Džalom u Areni za Novu godinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca će sa sarajevskim rep dvojcem napraviti koncert za pamćenje 31. decembra u najvećoj hali na Balkanu. Uložili su 100.000 evra u zajednički projekat.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sprema spektakl...

Aca Lukas održaće zajednički koncert u najluđoj noći sa sarajevskom rep senzacijom Bubom Korelijem i Džala Bratom u beogradskoj Areni. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, folker i reperi su se pre nekoliko dana dogovorili da naprave spektakl o kome će pričati ceo Balkan, a u koji ulažu više od 100.000 evra.

- Buba i Džala su se pre nekoliko dana sastali sa Lukasom kako bi se dogovorili o svim detaljima u vezi s koncertom za Novu godinu u Areni. On je bio oduševljen kada su mu izneli plan i odmah je pristao. Oni su sigurni da će ostaviti u senci sve ostale dočeke ne samo u prestonici nego na celom Balkanu - govori dobro obavešten izvor i otkriva detalje vezane za ovaj spektakl u najavi.

Samo iznajmljivanje Arene su platili 40.000 evra pošto se radi o novogodišnjoj noći

- Samo iznajmljivanje Arene su platili 40.000 evra pošto se radi o novogodišnjoj noći, pa je cena hale viša. Pored toga, ozvučenje i rasveta biće poslednja reč tehnologije, pa će samo osnovni troškovi oko organizacije ovog spektakla iznositi oko 100.000 evra. Ispred bine u VIP delu biće smešteni separei i stolovi, gde će se služiti hrana i piće, pa će gosti imati utisak kao da su u klubu, a ne u Areni. Sam program trajaće pet sati, u okviru kojih će pevati naizmenično folker i reperi - završava izvor.

Foto: instagram.com/jalabrat
Poznati dvojac...

Kako dalje saznajemo, Buba i Džala, kao i Lukas, otkazali su ranije zakazane novogodišnje nastupe nakon postignutog dogovora. Reperi su imali zakazan nastup u Švajcarskoj, dok je Lukas trebalo da nastupi u Nemačkoj.

Kako bismo proverili nastupe do kojih smo došli, pozvali smo Lukasa, ali je do zaključenja broja ostao je nedostupan, dok rep dvojac nije odgovarao na naše poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading