Nije bilo dobro prvi put: Veljko morao ponovo da zaprosi Bogdanu!

Autor:

Zabava

19.11.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, nedavno je zaprosio svoju devojku Bogdanu Rodić. Međutim, Ražnatović je ovaj čin morao da ponovi jer prvi put to nije uradio u skladu s tradicijom.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Veljko Ražnatović

Veljka, koji je tek stigao iz Novog Sada gde je imao profesionalni meč u kom je pobedio, sačekala je ekipa emisije "Ekskluzivno" u kojoj je on otkrio da li ga verenica prati baš svuda i gleda svaku njegovu borbu:

- Ona je tu, ona gleda svaki meč - pohvalio se Veljko, koji svakog svog protivnika tretira na isti način.

- Ja ću se uvek truditi da od toga napravim odnos pun poštovanja i ozbiljan, jer to je borba, ali zašto se poneti nedžentlmenski ili seljački - objasnio je Ražnatović.

Iako je Veljko odavno zaprosio Bogdanu, on je sada otkrio zbog čega je to morao ponovo da uradi:

- Ja prvo to nisam odradio po običajima, što se kaže, pa smo odlučili da treba da se ide tamo, kao što je srpski običaj, da se uzima mlada i traži ruka zvanično - objasnio je Veljko i za kraj otkrio da će uskoro uslediti i svadba.

- Sledeće leto... Biće tokom leta, ali vidite kakva je zima, tek sad udarila, ko zna do kad će da traje i kad će leto - našalio se Veljko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading