Tigar proslavio sinu prvi rođendan: Prve fotografije porodice poznatog biznismena

Autor: D. L.

Zabava

19.11.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski biznismen i milioner Dejan Popović Tigar proslavio je prvi rođendan naslednika Dejana Popovića. Iako se Popović trudi da privatan život sačuva od očiju javnosti, Srpski telegraf došao je u posed fotografija koje su dokaz velelepne proslave koju je organizovao za svog imenjaka i mezimca.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Gala proslava prvog rođendana

Kako saznajemo, glamurozna proslava je organizovana u luksuznom penthausu u srcu Beograda, koji je biznismen poklonio sinu i njegovoj majci, a svojoj partnerki, stjuardesi "Er Srbije" Zorani Andrić.

Dejan: Presrećan sam što je mali Dejan Popović proslavio prvi rođendan. Sve je proteklo u najboljem redu

Ponosni otac za ovu priliku organizovao je kompletan ugođaj za goste, te je posluženje doneto i servirano iz jednog ekskluzivnog beogradskog restorana.

Foto: Privatna arhiva

- Dejan je čovek koji je galantan i široke ruke tokom celog života, a za svoje dete možete samo da zamislite koliko je spreman da pruži i koliko uživa u svakom detalju. Proslava je bila na svetskom nivou. Konobari i posluga u belim rukavicama služili su pristigle zvanice, među kojima je bilo pripadnika poslovnog i javnog džet-seta kako iz Srbije tako i iz okruženja. Služila su se najbolja vina i ostali ekskluzivni specijaliteti. Mali slavljenik za ovu priliku bio je obučen u svečano odelo poznatog dizajnera i nosio je crvenu leptir-mašnu. Zbog strukture i privatnosti gostiju, proslava je bila zatvorena za javnost - rekao je dobro obavešten izvor za Srpski telegraf.

Foto: Privatna arhiva

Kontaktirali smo sa poznatim biznismenom povodom ovog događaja, a on nije krio sreću što je proslava bila pun pogodak.

- Presrećan sam što je mali Dejan Popović proslavio prvi rođendan. Sve je proteklo u najboljem redu i svi gosti su prezadovoljni proslavom - rekao je Popović. 

Foto: Privatna arhiva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

19.11.2018 09:56

Dejan Popovic je jedini jet - set u Srbiji