Irina Vukotić iznenada napustila televiziju Hepi: Otišla na bolovanje i od tada se ne javlja nikome!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

18.11.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka televizije "Hepi" Irina Vukotić iznenadno je otišla na bolovanje, a izvor sa ove televizije otkrio je da je bilo nekih nesuglasica, te da se još ne zna da li će se ona uopšte vratiti na posao u ovu medijsku kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Napustila televiziju...

Irina već dve godine radi na Hepi televiziji, na kojoj je donedavno sa Milomirom Marićem vodila jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo". Međutim,  to bi moglo uskoro da se promeni.

Naime, ovaj popularni voditeljski dvojac je svako jutro od 4.55 donosio najnovije informacije iz zemlje i sveta i razgovarao s gostima iz različitih sfera. Sve je iznenadila informacija da je Irina odjednom otišla na bolovanje, a kako nam kažu, razlog su određene nesuglasice:

-Irina već dve godine radi na Hepiju, odlično funkcioniše sa Marićem. I dok je Milomir malo temperamentniji, ona je oštrija, pa su se baš dobro uklapali. Međutim, u jednom trenutku je došlo do nekih problema pa su odnosi malo poljuljani. Nisam siguran da li je sa produkcijom, ili pak sa nekim od saradnika, ali u vazduhu se osećala neka tenzija i nervoza. Tako nije bilo ranije, svima je odmah bilo jasno kako nešto nije u redu. Irina je onda odjednom otišla na bolovanje, verovatno kako bi razmislila o svemu. Dok nije dolazila na televiziju nikome od nas se nije javljala, tako da ne znamo da li će se vratiti na Hepi uopšte na kraju svega- otkriva izvor i dodaje:

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Vodila jutarnji program sa Marićem...

-Ekipi sa Hepija, frizerima, šminkerima i osoblju je bilo jako žao zbog nesuglasica, navikli su da sarađuju sa njom. Priča se da postoji šansa da da otkaz pa se oproba na nekoj drugoj televiziji, ali ona se nije oglašavala. Još uvek ne znamo šta je odlučila i gde sve ovo vodi, vreme će pokazati. Ne zna se ni zbog čega se stvorio taj jaz, ali klupko u jednom trenutku mora da se odmota - zaključio je izvor za TV magazin.

Povodom ovih navoda stupili smo u kontakt sa Irinom Vukotić, a ona je samo kratko poručila:

-Na bolovanju sam, čućemo se drugom prilikom - rekla je Irina

Ni njen saradnik Milomir Marić nam nije dao odgovore, već je kratko poručio da ne zna šta se tu dešava.

-Ja stvarno ne znam šta se dešava, ne mogu baš ništa da vam kažem tim povodom - ispričao je Milomir Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

19.11.2018 09:37

Ko moze da saradjuje sa Maricem?? Pa otisao bi svako!!! Uzas